Cine este cel mai nou actor din serialul Sacrificiul de la Antena 1. Ce rol va interpreta în sezonul 2

Cine este cel mai nou actor din serialul Sacrificiul de la Antena 1. Ce rol va interpreta în sezonul 2

Sacrificul este cel mai nou serial produs de Ruxandra Ion, care se pregătește să revină pe micile ecrane cu un sezon nou, plin de situații inedite și răsturnări, dar și cu personaje noi.

Cine este cel mai nou actor din serialul Sacrificiul de la Antena 1

Marian Olteanu este unul dintre ele, intrepretându-l pe Sorin, un copil de bani gata. Personajul a primit în viață tot ce și-a dorit: mașini, carduri, excursii în străinătate. Se simte sufocat în România și pleacă la Paris, unde tatăl îi trimite bani mulți pentru a se întreține. Vremurile se schimbă însă, iar tatăș este judecat și condamnat de DNA la închisoare cu confiscarea averii. Viața bună a lui Sorin se oprește, dar se împrietenește cu Victor pentru a supraviețui, ca în final să ajungă omul său de încredere.

Ce rol va interpreta în sezonul 2

Marian Olteanu, cel care îl interpretează pe Sorin, a terminat UNATC și se poate lăuda deja cu premiul pentru Cea mai bună interpretare masculină cu rolul Printzul Mic din “Apa Vie” de Daniel Chirilă, după Frații Grimm, regia și coregrafia Ștefan Lupu, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povești”. Actorul a mai jucat și în spectacole ale Teatrului Mic precum Romeo și Julieta, Deșteptarea Primăverii, Mama sau Visul unei nopți de vară.

“Am observat că de câțiva ani serialele TV se bucură de o popularitate foarte mare și nu poate fi decât un lucru benefic pentru mine să fac parte dintr-un asemenea proiect. Sunt convins că mă va ajuta foarte mult să evoluez ca actor, pentru că este o diferență foarte mare între teatru și film. M-am bucurat când am văzut că fac parte din aceeași distribuție cu colegul meu de la Teatrul Mic, domnul Claudiu Istodor. Mi-aș dori din tot sufletul să am o secvență cu doamna Ana Ciontea și cu domnul Marian Râlea, dar să vedem dacă mi se va îndeplini dorința. Pe domnul Mihai Gruia Sandu, care mi-a fost profesor, l-am sunat înainte să merg la casting și l-am întrebat ce să fac, iar răspunsul a fost simplu: <> Îi mulțumesc doamnei Domnica Cîrciumaru că m-a propus la casting și doamnei Ruxandra Ion pentru că m-a ales să fac parte din distribuția serialului Sacrificiul. Pe această cale aș vrea să îi invit pe telespectatori să mă urmărească în serialul Sacrificiul, dar și în spectacolele de la Teatrul Mic!” a declarat Marian Olteanu. Cel de-al doilea sezon al serialului ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion, va reveni la tv în luna februarie, la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI