Ce salarii au Dani Oțil și Răzvan Simion la Antena 1. Emisiunea Neatza i-a îmbogățit pe cei doi prezentatori

Ce salarii au Dani Oțil și Răzvan Simion la Antena 1. Emisiunea Neatza i-a îmbogățit pe cei doi prezentatori
Ce salarii au cei doi prezentatori de la Neatza cu Răzvan și Dani? Foto: ciao.ro

Dani Oțil și Răzvan Simion reprezintă unul din cele mai apreciate „cupluri” de prezentatori de din România. Duo-ul plin de energie care ne încântă mereu, de la primele ore ale dimineții. Răzvan și Dani au ajuns adevărate vedete media, prin emisiunea care i-a consacrat, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Și, pentru că sunt atât de mult în atenția publicului care a devenit avid după cât mai multe informații despre cei doi, apare și întrebarea inevitabilă în legătură cu salariul pe care îl încasează cele două vedete TV.

 

Câți bani încasează cei doi prezentatori ai emisiunii de la Antena 1

Conform datelor furnizate de platforma eva.ro, Dani Oțil, cel care a avut o relație cu Mihaela Rădulescu și partenerul său Răzvan Simion, iubitul cântăreței Lidia Buble, ar câștiga un salariu de aproximativ 100.000 de euro fiecare.

Această sumă era vehiculată în urmă cu mai mulți ani, ceea ce ne face să presupunem că Răzvan și Dani se bucură, acum, de câștiguri financiare și mai mari, transmite cancan.ro.

Celebrul cuplu de prezentatori de la “Neatza cu Răzvan și Dani” este foarte căutat pentru prezentările de evenimente. Răzvan a intrat în industria artistică acum câțiva ani, când, alături de colegul lui, Dani Oțil, a devenit maestru de ceremonii și a prezentat festivaluri muzicale sau concerte.

Răzvan și Dani sunt la mare căutare nu doar la TV, ci și la diverse evenimente. Foto: epika.ro
Răzvan și Dani sunt la mare căutare nu doar la TV, ci și la diverse evenimente. Foto: epika.ro

Răzvan și Dani „costă” 1.500 de euro de persoană pentru un eveniment, așadar, 3.000 de euro pentru cuplul de prezentatori. Iar la acești bani se mai adaugă și o sumă care poate fi considerată frumușică, pentru o reclamă la bere pentru care, de altfel, au fimat deja mai multe spoturi și este extrem de populară la televizor. Cei doi prezentatori mai pot fi „închiriați” pentru evenimente și prin plaforma de booking Epika.

Dani Oțil, pe numele rău real Oțil Daniel Zeno, deține propria firmă, care poartă numele Dani Otil SRL. Potrivit site-ului termene.ro, compania a înregistrat în 2018 (ultimul an pentru care există date raportate), un profit net care depășește 19.100 de lei.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI