Cine este cea mai tatuată soție de fotbalist de la Campionatul Mondial de Fotbal. „Parcă joacă în Prison Break” – GALERIE FOTO

Jurnaliștii de la The Sun au mai dat o lovitură. După ce au stabilit cine este cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial de Fotbal s-au gândit să ajungă și la tatuaje. Și au stabilit ce soție de fotbalist are pe corpul ei cele mai multe „desene”. Primul loc a fost ocupat, de departe, de partenera francezului Theo Hernandez.

Cea mai tatuată soție de fotbalist de la Campionatul Mondial de Fotbal

Jurnaliștii de la The Sun sunt foarte pricepuți la astfel de clasamente. Iar alegerile lor nu prea dau greș. Așa că după ce au oferit titlul de „cea mai frumoasă femeie de la acest Campionat Mondial de Fotbal” opțiunea lor nu a fost prea contestată.

Ivana Knoll a făcut senzație la Campionatul Mondial de Fotbal

Mai mult ca sigur așa vor sta lucrurile și după ce au decis și cine este cea mai tatuată soție de fotbalist de la turneul mondial găzduit de Qatar. Iar primul loc i-a revenit lui Zoe Cristofoli, partenera lui Theo Hernandez, fundașul stânga al lui AC Milan, dar și jucător în naționala Franței, echipă calificată în optimile competiției.

Zoe Cristofoli este model în Italia și are o mulțime de tatuaje. Cei de la Bild au fost cei care le-au numărat prima oară și s-au oprit la 15. Acum sunt ceva mai multe, dar nu există o „contabilitate” foarte exactă. Cert este că frumoasa șatenă de 26 de ani are corpul acoperit în mare parte de tatuaje. Pe care le prezintă cu mândrie în pozele de pe rețele sociale.

Au văzut câteva dintre acestea și fanii care au fost la meciurile naționalei Franței și care au „reperat-o” pe Zoe în tribune. „The Sun” mai scrie că partenera lui Theo Hernandez a decis să respecte „codul vestimentar”, ca să nu-i lezeze pe localnici. Cititorii tabloidului au spus că fata este foarte frumoasă, iar când au ajuns la numărul de tatuaje au comparat-o cu personajul principal din serialul „Prison Break”.

 

Casa lui Theo Hernandez și a lui Zoe Cristofoli, spartă de hoți cu o lună înaintea turneului final

Zoe și Theo au trecut prin momente grele înaintea turneului final. În luna octombrie, patru hoți au intrat în casa familiei în care se aflau Zoe, copilul în vârstă atunci de doar cinci luni, bona și o bucătăreasă. Aveau fețele acoperite cu cagule, erau înarmați și i-au cerut lui Zoe Cristofoli să deschidă seiful. Italianca s-a împotrivit, dar a cedat după ce a văzut că bona și bucătăreasa erau foarte speriate și se rugau de ea să nu opună rezistență. Hoții au plecat încărcați și au luat cu ei ceasuri de lux, bijuterii și mulți bani.

Urmăriți Playtech.ro și pe