Ce riscă cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial de Fotbal după fotografiile „indecente”. Jurnaliștii britanici au explicat cum poate ajunge la închisoare – GALERIE FOTO

Cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial de Fotbal este din nou în centrul atenției. Ivana Knoll, fostă Miss Croația, a postat mai multe fotografii în rochii mulate din Qatar, iar aceste imagini sunt considerate „indecente” de autorități. Jurnaliștii britanici au avertizat-o că poate să ajungă chiar la închisoare.

Cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial de Fotbal, imagini riscante pe rețelele de socializare

Cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial de Fotbal. Așa au numit-o jurnaliștii de la The Sun pe Ivana Knoll, o brunetă focoasă, fostă Miss Croația în anul 2016. Tot britanicii sunt acum îngrijorați de ce ar putea să pățească fata care le-a atras cel mai mult privirile la acest turneu final.

Ivana Knoll este foarte activă pe rețelele sociale și postează foarte des poze chiar și în costum de baie sau îmbrăcată sumar. În Qatar „s-a cenzurat”, dar le-a arătat fanilor câteva fotografii în care apare în rochii mulate și decoltate. Cei mai mulți i-au apreciat fotografiile, dar au fost și câțiva fani care i-au reproșat ținutele.

„Să-ți fie rușine!”, „Ești în Qatar, trebuie să respecți regulile. E o țară musulmană”, „Nu doar că nu respecți regulile locului în care te afli, dar e și o ținută urâtă”, ”Ar trebui să știi că e interzis” sau „Direct la închisoare” au fost doar câteva dintre reacții.

Jurnaliștii de la site-ul goal.com scriu că lucrurile se pot îndrepta într-o direcție delicată, iar Ivana Knoll ar putea fi sancționată de autorități atât pentru ținutele sexy, dar și pentru că i-a criticat pe organizatorii acestui turneu final. Ziariștii i-au transmis că i se poate interzise accesul în spațiile publice și că, în plus, poate fi amendată și cu echivalentul a trei mii de euro. Sursa citată amintește că în Qatar nu sunt deloc apreciate femeile care își expun umerii, bustul, genunchii sau abdomenul și că pentru acest gest se poate ajunge chiar la închisoare.

Ivana Knoll va merge să-și susțină favoriții la meciul Croația – Canada, programat duminică, 27.11.2022, de la ora 18.00. După primul duel de la acest turneu final nu a fost deloc supărată, că naționala țării sale a terminat la egalitate, 0-0, partida cu Maroc, și a spus că este bine că jucătorii nu au riscat.

Frumoasa brunetă nu a fost impresionată de zvonuri și a postat înaintea partidei Croația – Canada o nouă fotografie realizată la Khalifa International Stadium.

Sursa Foto: Facebook & Instagram

Urmăriți Playtech.ro și pe