Cine este blonda alături de care a fost surprins Traian Băsescu. Casiana impresionează cu pozele pe care le pune pe Facebook

Traian Băsescu, la restaurant alături de o blondă

Traian Băsescu a fost fotografiat la Bruxelles, în urmă cu doar câteva zile, în timp ce se afla la un restaurant alături de o frumoasă femeie blondă. Pe masa celor doi erau două pahare de vin, iar fostul președinte al României a fumat o țigară electronică. Femeia alături de care a fost surprins Traian Băsescu este Casiana Enache, angajată în Parlamentul European, care impresionează cu pozele pe care le pune pe Facebook.

Traian Băsescu, la restaurant alături de o blondă

Femeia blondă alături de care fostul șef de stat a luat masa la Bruxelles este Casiana Enache, o angajată a Parlamentului European. Înainte să lucreze la Bruxelles, a fost însoțitoare de zbor. Femeia are o fetiță de 6 ani. Cei care au văzut fotografiile cu ea alături de Băsescu s-au grăbit să afirme că aceasta seamănă izbitor cu Elena Udrea. Frumoasa blondă impresionează cu fotografiile pe care le postează pe Facebook.

Întâlnirea dintre Traian Băsescu și Casiana Enache a avut loc în urmă cu câteva zile. Cei doi au servit masa la un restaurant din Bruxelles. Femeia a purtat la întâlnire o rochie roșie, elegantă, în timp ce Traian Băsescu a venit la costum.

După întâlnirea de la Bruxelles, Traian Băsescu s-a întors în România și a trecut prin platoul unei televiziuni, unde a vorbit despre situația politică din România în urma votului pe moțiunea de cenzură. Băsescu este de părere că va fi greu să se formeze un guvern liberal dacă Pro România șe aliază cu PSD.

„Abordarea ar fi ridicilă. Dacă PSD scapă de Dăncilă și îl vor susține pe candidatul susținut de Ponta și Tăriceanu, situația ar fi de un ridicol absolut. Dar fezabil ar fi ca Ponta să se ducă la PSD și să spună să refacă partidul. El e marele câștigător. Din cauza lui a fost distrus PSD. PSD are nevoie de el ca de aer. Dacă și-ar da mâna, foarte greu ar fi de conceput un Guvern liberal”, a declarat Traian Băsescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI