Vedeta din România care s-a îndrăgostit din nou la 50 de ani. Cât de fericită este

Vedeta din România care s-a îndrăgostit din nou la 50 de ani. Cât de fericită este
O vedetă din România iubește din nou la 50 de ani

O vedetă de la noi s-a lovit din nou de scânteia dragostei exact când se aștepta mai puțin. Iubirea i-a intrat din nou în viață la 50 de ani. Despre cine este vorba și cum se simte în această perioadă frumoasă? Se vede fericirea pe chipul ei.

S-a îndrăgostit la 50 de ani: vedeta din România care iubește din nou

Aceasta a poposit în România în urmă cu mulți ani, iar de atunci a devenit unul din cei mai apreciați chefi de la noi. Aceasta a fost jurat în cadrul emisiunii ‘Masterchef’ și a reușit să găsească singură echilibrul între viața profesională și cea personală.

Concret, este vorba despre Patrizia Paglieri care deși nu a părut până acum deschisă unei povești de iubire, iată că dragostea a dat buzna și în viața ei. Bucătarul trăiește clipe superbe și iubește ca-n adolescență la cei 50 de ani ai săi.

Patrizia a intrat mai mult în ochiul public după participarea la celebrul show de aventură ‘Asia Express’. Iată că cea din urmă a fost recent surprinsă la brațul unui bărbat. Fanii emisiunii au observat discrepanța dintre energia pe care o emană în proiectele de TV culinare și cea pe care a lăsat-o la vedere în proiectul unde a participat alături de fiul ei.

I se citea fericirea pe chip

Aceasta este sobră, impunătoare și perfecționistă în viața profesională, dar zi de zi se vede că este visetoare și o romantică incurabilă. Bruneta a ieșit alături de partenerul actual la o înghețată, ca doi adolescenți.

Extrem de relaxați, amorezii și-au savurat înghețatele împreună și au vorbit pe tot parcursul întâlnirii. Un alt detaliu interesant este că de data asta Patrizia a dat negrul pe alb și a ales o vestimentație cu un aer divin care să-i redea starea de bine.

Cu o postură foarte lejeră, vedeta nu l-a scăpat deloc din ochi pe bărbatul cu care era la masă. Ulterior, cei doi au plecat împreună acasă, semn că ar fi vorba despre o relație care a trecut deja de etapa tatonărilor.

A ajuns în România în 1993

„Primii ani au fost destul de dificili – și cu limba română, și cu tot. În 1993 nu era ca la Sanremo aici! Dar între timp m-am obișnuit și mi-a fost bine. Și în momentul în care am deschis și restaurante a fost chiar foarte bine, pentru că în acel moment aveam și activitate și nu mă mai plictiseam.

Viața noastră este aici, aici avem toți prietenii, Francesco s-a născut aici. În Italia taxele sunt foarte mari. Aici este viața mea!”
Patrizia Paglieri (Sursa: restograf.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI