Cine este bărbatul din Suceava care s-a spânzurat purtând mănuși și mască. A lăsat în urmă o fetiță

Sinucidere Suceava: Cine este bărbatul care s-a spânzurat purtând mască și mânuși?

Caz șocant în Suceava! Un bărbat și-a pus capăt zilelor în fața blocului în care locuia. Acesta a fost găsit spânzurat de un copac din apropierea imobilului său purtând mască de protecție și mânuși. Cine este acesta?

Sinucidere Suceava: Bărbat găsit spânzurat purtând mânuși și mască de protecție

Scene de coșmar la Suceava! Un bărbat a fost găsit spânzurat de un copac din fața blocului în care locuia. Inividul în vârstă de 42 de ani a decis să-și pusă capăt zilelor în cursul dimineații de duminică. Totul s-a petrecut pe strada Victoriei din cartierul Obcini al municipiului Suceava. Lucrul care a întregit coșmarul celor care l-au găsit și au anunțat oamenii legii a fost faptul că acesta purta mască de portecție și mânuși.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Suceava au ajuns imediat la fața locului. Aceștia erau echipați corespunzător pandemiei de coronavirus pentru că nu era cunoscut dacă este sau nu vorba despre un bolnav de COVID-19. Primele informații despre acesta arată că numele său este Florin G., avea 42 de ani și locuia cu soacra sa la momentul acela. Bărbatul era căsătorit și avea o fetiță.

Sinucidere Suceava: Cine era bărbatul care s-a spânzurat cu mânuși și mască de prrotecție?
Sinucidere Suceava: Cine era bărbatul care s-a spânzurat cu mânuși și mască de prrotecție?

Ce l-ar fi făcut să recurgă la un asemenea gest?

Soția și fiica sa erau plecate de aproximativ două săptămâni la Siret. Prima ipoteză este că acesta avea o stare psihică precară și că nu suportase separarea de familie. În urma discuțiilor cu soacra, polițiștii au reușit să facă șirul evenimentelor din ziua tragică. Bărbatul s-a trezit dimineața în jurul orei 08:00 și a plecat. Acesta căutase o sfoară în balconul apartamentului înainte, semn că decizia de a-și pune capăt zilelor a fost una gândită în prealabil, nu pe moment.

Florin G. avea o serie de probleme comportamentale, dar nu era diagnosticat cu probleme psihice. Bărbatul nu a avut o familie, iar anii copilăriei i-a petrecut într-un centru de plasament, era originar din Vatra Dornei, a făcut Coleciul Economic Suceava, iar înainte de a se spânzura lucrase la un depozit de legume și fructe, arată monitorulsv.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI