Cine este bărbatul de pe pachetele de țigări. Un român vrea un milion de euro despăgubiri

Un român susține că cel care apare pe pachetele de țigări este tatăl său

Un bărbat din România susține că imaginea tatălui său a fost folosită în campaniile anti-fumat, însă fără acordul acestuia. Tânărul este hotărât să dea în judecată Uniunea Europeană și ere daune de un milion de euro. Recent a aflat că alte 60 de persoane susțin că cel care apare pe pachetele de țigări le este rudă.

Un român susține că cel care apare pe pachetele de țigări este tatăl său

Românul care spune că cel care apare pe pachetele de țigări este tatăl său și spune că va avea câștig de cauză în procesul pe care vrea să-l intenteze la Bruxelles. Oficialii europeni îl contrazic însă și îi transmit că în ultimele luni 60 de persoane au pretins acelasi lucru: că o rudă de-a lor s-ar afla în acele imagini.

Cu toate acestea, Adrian Iordachescu este convins că tatăl său este bărbatul a cărui imagine apare pe milioane de pachete de țigări vândute în toată Europa și nu vrea să lase lucrurile așa.

Un român susține că cel care apare pe pachetele de țigări este tatăl său
Un român susține că cel care apare pe pachetele de țigări este tatăl său

Românul vrea să dea în judecată Uniunea Europeană și cere un milion de euro despăgubiri

Imaginea în care se presupune că apare tatăl lui Adrian Iordăchescu îi avertizează pe fumători că pot suferi oricând un atac cerebral, dacă continuă să fumeze.

Adrian Iordachescu: “Tatal nostru, ce e pe pachetul de tigari, a avut si el. Avem actele care o dovedesc. Accident vascular, amputatie, a fost fumator.”

Bărbatul a decedat în 2012, însă fiul său are fotografii din vremea când era în viață și pe care le-a dus unui expert criminalist, pentru a vedea dacă cel de pe pachetul de țigări și tatăl tânărului sunt una și aceeași persoană. Expertul susține că a găsit nu mai puțin de 11 asemănări.

“Asta e un inceput de dovada cu care vom merge evident in instanta. Avem nevoie de mai multe fotografii facute”, susține Adrian Cuculis, avocatul familiei.

Familia Iordăchescu a cerut explicații oficialilor de la Uniunea Europeană, însă a primit un răspuns care nu l-a mulțumit deloc. Aceștia spun că au acordul în scris al persoanei care apare pe pachetele de țigări, însă nu pot face public numele celui în cauză.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI