Cine este Alex Gavrilescu de la Visuri la cheie. Totul despre noul arhitect de la PRO TV

Cine este Alex Gavrilescu de la Visuri la cheie. Totul despre noul arhitect de la PRO TV
Totul despre noul arhitect de la Visuri la Cheie, Alex Gavrilescu

Alex Gavrilescu s-a alăturat show-ului ‘Visuri la cheie’ de la PRO TV. Acesta și-a dorit ca telespectatorii să îl cunoască mai bine, așa că i-a dezvăluit lui Cătălin Măruță totul despre viața sa și provocările pe care le-a depășit.

Totul despre Alex Gavrilescu, noul arhitect de la Visuri la cheie

Multă lume abia așteaptă să vadă ce surprize mai pregătesc arhitecții de la cunoscuta emisiune. Se pare că Alex Gavrilescu nu și-a putut abține lacrimile atunci când a auzit povestea unei familii ce a fost ajutată de echipa ‘Visuri la cheie’.

”Merg cu motorul, e pasiunea mea. E frumos, solicitant la emisiune. E prima oară când mă simt mai om ca înainte. Am și plâns la povestea unei familii. Urmăriți emisiunea, o să iasă bine.

Nu mă așteptam ca emisiunea să fie atât de intensă, atâtea emoții. Țin minte tot, intensitatea e mare.”, a spus arhitectul.

Ce momente grele a îndurat Alex Gavrilescu. A povestit totul

De asemenea, arhitectul a spus totul și despre trecutul său. Se pare că nu totul a fost roz atunci când vine vorba despre viața lui Alex Gavrilescu, dar acesta a reușit să treacă peste orice moment greu și să ajungă cât se poate de sus în carieră.

„Ziua eram student, noaptea jucam rol de arhitect. Aveam un grad de nebunie, mă întâlneam cu oameni de afaceri pentru a face restaurante în București. Îmi închiriam hainele pe vremea aia.

Refuzam să iau toți banii după ce munceam, lăsam o sumă pe caiet. Când mai aveam alte afaceri, mă duceam la restaurantul respectiv, consumam cu potențialul client și doar semnam.

Toți ziceau: ”Ce e cu ăsta, mă?” Acum nu mai fac asta.

Mă interesam înainte de omul cu care trebuia să mă întâlnesc. Mă agățam de asta, din asta trăiam. Și primeam clienți prin recomandări, era foarte important, așa făceam bani.

Oricum aveam prețuri scăzute. Dar acum nu mă mai dau cine nu sunt, acum sunt eu. Dacă eram neserios, nu mai făceam bani.”, a mai spus el.

Cum și-a început cariera noul arhitect de la Visuri la cheie: ‘Le dădeam bani pe ascuns să mă învețe’

Chiar dacă, pe când era foarte tânăr, Alex Gavrilescu nu se bucura de sume mari de bani, el făcea anumite sacrificii pentru ca mulți clienți să îl vadă într-o lumină bună și să îi ofere proiecte ce îi asigurau traiul.

„Aflam de unde e clientul și mă duceam pe nivelul lui, nu pe superioritate. Cu 200-300 de euro închiriam o mașină și credeau că sunt mare arhitect. Dar nu era a mea.

Mă duceam pe ascuns pe la unii și le dădeam bani să mă mai învețe una, alta. Am închiriat și un Bentley, dar nu am luat acea lucrare. Era frumoasă, importantă și mi-o doream.

Dar clienții au fost suspicioși, a bătut la ochi mașina. Pentru a avea un portofoliu, eu am făcut multe gratuități.

Am o mare pasiune, dar pasiunea mai trece și prin stomac. Mai trebuie să iei și bani. Un om nu va lucra cu altul ieftin, se va simți jignit. Oricum, mulți clienți erau investitori străini și eu aveam păr.

Nu ne mai întâlnim acum. Sunt povești amuzante.”, a adăugat Alex Gavrilescu.

Cum a fost primit Alex Gavrilescu la Visuri la cheie. Nu se aștepta

Mai mult, arhitectul a explicat și faptul că nu ar reuși să facă nimic dacă nu ar avea parte de o echipă în spate. Cât despre persoanele ce fac parte din emisiunea ‘Visuri la cheie’, ele l-au primit cu brațele deschise.

„Oricum, fără muncitori, eu rămân doar cu un desen pe foaie. Fără clasa muncitoare, nu realizăm nimic. Echipa Visuri la cheie m-a primit bine, nu m-am simțit ca un impostor. M-au primit bine.

Cred în lozinca: ”Nu meriți să fi arhitect dacă nu știi să faci un om.” Pentru mine, un om făcut de mine e mai real decât o canapea. Văd mai mult adevăr în ce fac decât în obiectele industriale.”, a mai spus el.

Drama trăită de Alex Gavrilescu. Cum a reușit să treacă peste moartea mamei sale

Alex Gavrilescu a trecut prin momente de cumpănă în urmă cu câțiva ani, iar Cătălin Măruță a rămas uimit în momentul în care a aflat cât de puternic este arhitectul.

Acesta a vorbit despre clipele în care și-a pierdut mama, explicând că viața i s-a schimbat după tragedia pe care a trăit-o în adolescență. Mai mult, arhitectul de la ‘Visuri la cheie’ nu și-a cunoscut niciodată tatăl.

„Mama a murit acum câțiva ani, la Târgu Jiu. A fost un moment în care s-au aprins multe lucruri în mine atunci. Mă duceam să îmi iau diploma și credeam că voi sărbători cu ea.

A făcut infarct, dar era destul de bolnavă. Eram adolescent. Acest lucru m-a schimbat mult, dar am scăpat de frici. Pe tata nu l-am cunoscut, nu ne-a interesat pe niciunul asta. Mama vorbea frumos despre el.

Răsplata visuri la cheie merită. Totul a meritat. Am fost singur și am descoperit că eu sunt tot ce am. Eram un ateu convins, dacă veneai cu religia la mine, nu.

Dar s-au schimbat lucrurile, am o credință dincolo de puterea mea de înțelegere. Nu am un nume pentru ea. S-a schimbat totul în viața mea.

Fiecare zi a mea era paranormală, creierul meu își făcea iluzii. Trăiam extaz și frică, în același timp. Două săptămâni, apoi m-am termperat că mă duceam pe câmpii. Acceptarea m-a dus acolo.

Când nu vorbești despre ce ai, nu e bine. Am fost puțin la terapie când a murit mama. Dar am renunțat când am văzut că răspunsurile sunt în mine. Asta fac acum, mă caut.”, a mărturisit arhitectul Alex Gaston pentru emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI