06 dec. 2023 | 16:34

Cine este Adrian Ghilă, românul care a cumpărat casa actorului Will Smith. Cum arată locuința de două milioane de dolari  

Diverse
Cine este Adrian Ghilă, românul care a cumpărat casa actorului Will Smith. Cum arată locuința de două milioane de dolari  
Cum arata casa pe care a cumpărat-o cu o avere

Cine este Adrian Ghilă? Românul a cumpărat casa actorului Will Smith și este un antreprenor român care și-a făcut un nume și a strâns o avere semnificativă în Statele Unite ale Americii, ajungând în atenția publicului după ce a cumpărat casa celebrului actor Will Smith cu aproximativ 2 milioane de dolari. Cu o carieră de peste 16 ani peste ocean, Ghilă a reușit să se impună în mai multe domenii, inclusiv imobiliare, construcții, petrol și spălătorii auto.

Ghilă, românul care a făcut avere în SUA

La vârsta de 38 de ani, Adrian Ghilă este cunoscut pentru succesul său în afaceri și pentru achizițiile sale impresionante. Originar din București,Ghilă a plecat din țară în 2008, împreună cu iubita sa româncă ce studia în America pe vremea aceea.

După ce a făcut față crizei economice din 2008, el și-a îndreptat atenția spre Statele Unite, unde viața sa a luat o turnură radicală. Cei doi s-au căsătorit peste ocean și au rămas împreună. 

În SUA, Adrian Ghilă a dezvoltat numeroase afaceri de succes, inclusiv în domeniul construcțiilor și al spălătoriilor auto ecologice. 

Cu experiența sa și abilitățile antreprenoriale, Ghilă a devenit milionar și a ajuns să cumpere casa lui Will Smith cu suma de 2 milioane de dolari. Casa are cinci dormitoare și două sufragerii.

„Este foarte frumoasă, am făcut-o în stilul meu și are faima asta în spate. Are 5 camere, dormitoare, că acolo sunt diferite. Sunt două sufragerii, mai multe. Aproape două milioane (nr.prețul). Am luat-o de ceva timp. Da, din cauza copiilor mei, eu ai decis, energia lor e foarte bună’, a declarat Adrian Ghilă pentru Antena Stars.

Achiziția nu a fost doar o investiție imobiliară, ci și o decizie influențată de copiii săi, care au simțit o energie pozitivă în jurul locuinței celebrului actor.

Cine este Adrian Ghilă

Cu o avere impresionantă acumulată în afaceri precum construcții și spălătorii auto, Adrian Ghilă s-a remarcat și în rândul vedetelor internaționale. 

Personalități precum Wiz Khalifa și Jim Carrey au apelat la serviciile sale, confirmând calitatea și profesionalismul afacerilor sale.

„Am multe celebrități care ne folosesc serviciile și spălătoriile. Acolo totul e diferit, legile, limba, eu am crezut că vorbesc engleză până am ajuns acolo și mi-am dat seama că nu era așa bună. 

După 2-3 ani am început să mă obișnuiesc și să intru în sistemul ăsta al lor și mi-a plăcut foarte mult. A fost greu că a fost recesiunea în 2008, oportunitatea este foarte mare, puterea de cumpărare e mare” a mai spus Adrian Ghilă.

Pe lângă lumea afacerilor, Adrian Ghilă are o pasiune pentru mașini și ceasuri de lux. Colecția sa impresionantă cuprinde atât automobile extravagante, cât și ceasuri deosebite, denotând o afinitate pentru eleganță și exclusivitate. Românul milionar își propune chiar să-și extindă colecția cu o mașină de colecție extrem de valoroasă.

„Cumpăr lucruri scumpe, ceasuri și mașini. Mașinile sunt milioane, dar am și ceasuri de 250.000 de euro. Acolo e singura aroganță. Acum mă uit după o mașină de colecție care ar fi mai scumpă decât toate pe care le am. Nu sunt înnebunit cu vacanțele, le facem pentru copii. Sunt cu ceasurile și mașinile”, a mai spus românul.

Despre vacanțe, Ghilă menționează că acestea nu se află printre prioritățile sale, preferând să ofere copiilor săi experiențe memorabile.

Parteneri
De ce sunt evreii atât de bogați și inteligenți. Gestul pe care-l fac femeile din Israel în timpul sarcinii
Redactia.ro
Provocarea pe care doar geniile o pot rezolva. Mută două bețe de chibrit pentru a forma 7 pătrate
Click.ro
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Ceaușescu a ținut neapărat să viziteze în SUA. În ce locuri a mers dictatorul
EVZ.ro
Alertă medicală în România! Virusul care poate să te ucidă în 48 de ore a ajuns în spitale. A fost confirmat primul caz
Spynews
Avertisment pentru clienții Banca Transilvania. Toată lumea trebuie să declare. Rămâi fără cont
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Mediaflux
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arată Diandra Doris Moga după ce și-a topit acidul din buze. Cât de schimbată e ispita de la Insula Iubirii acum
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro