Cine este actorul din serialul Netflix Stranger Things care încasează cel mai mare salariu. Nu, nu e Eleven!

Cine este actorul din serialul Netflix Stranger Things care încasează cel mai mare salariu. Nu, nu e Eleven!
Ce actor din serialul Netflix Stranger Things este cel mai bine plătit.

Odată cu revenirea Stranger Things pe 4 iulie, nu ne putem abține să ne uităm înapoi la cât a crescut seria – de la o emisiune TV web cu numere moderate până la un fenomen internațional plin de suflete. Aveți nevoie de dovezi? Aruncați o privire la salariul sezonului 3 Stranger Things .

Ce actor din serialul Netflix Stranger Things este cel mai bine plătit

Rata de plată pe episod pentru Stranger Things este cea mai ridicată, cu oferte record pentru vedete precum:

  • Millie Bobby Brown
  • Finn Wolfhard
  • Winona Ryder

Serialul a pornit lent (a fost o lovitură de slabă pe Netflix înainte de a deveni obsesia pe care o are acum), dar nu există nici o îndoială că este în top cu sezonul 3, fanii obsedând și teoretizând despre ce se va întâmpla cu iubiții lor rezidenți Hawkins.

Cât plătește Netflix pentru distribuția Stranger Things

Cu o mulțime de teorii despre ce urmează, dar deja ne pregătim pentru un sezon de răsuciri, monștri și povești supranaturale. Dar mai întâi, să ne uităm la cât de mult plătește Netflix distribuția unuia dintre cele mai de succes spectacole ale sale.

Cifrele pentru Stranger Things nu se află, iar conturile bancare și valorile nete ale distribuției sale sunt o dovadă în acest sens. Aflați cât de mult face distribuția Stranger Things pentru sezonul 3. Aceștia sunt unii dintre cei mai bogați copii de la televizor .

Winona Ryder (Joyce Byers)

Sezonul 1: 100.000 USD per episod/Sezonul 3: 350.000 USD pe episod

Ca candidat la două ori la Oscar și cel mai cunoscut din distribuția Stranger Things , Ryder, care joacă Joyce, a intrat în sezonul 1 cu cel mai mare salariu: 100.000 USD pe episod , potrivit The Hollywood Reporter.

joyce byers stranger things
Ce actor din serialul Netflix Stranger Things este cel mai bine plătit.

Ryder, care a jucat în filme precum Little Women and Girl, a întrerupt, a continuat cu acel salariu pentru sezonul 2. Dar când a venit momentul ca distribuirea Stranger Things să negocieze plata pentru sezonul 3, Ryder a negociat cu 350.000 de dolari pe episod – mai mult de trei ori decât făcea ea în primele două sezoane. (Adică 2,8 milioane USD pentru sezon.) Potrivit Celebrity Net Worth, valoarea netă a lui Ryder este de 18 milioane de dolari . Alături de Stranger Things și venituri din filme, Ryder a fost, de asemenea, un purtător de cuvânt pentru L’Oréal și H&M.