26 sept. 2024 | 15:41

Cine este această fetiță dulce care culege flori? Familia ei celebră are o avere de 88 de miliarde de dolari

Monden
Cine este această fetiță dulce care culege flori? Familia ei celebră are o avere de 88 de miliarde de dolari
Cine este aceasta fetita dulce care culege flori

Astăzi, fetița din imagine nu se mai află printre noi. Însă, ea a avut un nume greu de purtat pe umeri. A cunoscut-o o lume întreagă și mulți au fost cei care au adorat-o. După ce a trecut în neființă, familia ei a rămas cu o avere de 88 de miliarde de dolari. Despre cine este vorba? Vezi mai jos!

Îți dai seama cine este fetița din imagine?

Această fetiță cu chip delicat și nevinovat, surprinsă culegând flori în fotografii vechi, nu este nimeni alta decât Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Născută în 1926, ea a avut o copilărie simplă, dar plină de farmec, înainte de a urca pe tron și de a deveni una dintre cele mai cunoscute personalități ale lumii.

În spatele acestui zâmbet inocent se ascunde o moștenire incredibilă, având legături cu o familie a cărei avere impresionantă este estimată la 88 de miliarde de dolari.

O avere regală considerabilă

Monarhia britanică este asociată cu bogăție și opulență, iar familia regală deține o avere considerabilă, evaluată la aproximativ 88 de miliarde de dolari, conform estimărilor Forbes.

Totuși, o parte semnificativă din această avere nu aparține individual reginei sau membrilor familiei, ci monarhiei ca instituție. Din această sumă, Regina Elisabeta a II-a, la momentul decesului său, deținea personal o avere estimată la 447 de milioane de dolari.

O mare parte din veniturile ei proveneau din Domeniul Coroanei, o vastă rețea de proprietăți și terenuri, inclusiv parcuri comerciale, birouri, păduri și râuri, care generează profituri considerabile.

În fiecare an, monarhul britanic primește 15% din profiturile obținute de acest domeniu. De asemenea, regina a beneficiat de o moștenire consistentă de la mama sa, în valoare de 85 de milioane de dolari, și de la soțul său, prințul Philip, în valoare de 12 milioane de dolari.

Te-ar mai putea interesa și Motivul pentru care Prințesa Diana nu a vrut să își schimbe sub nicio formă coafura. A fost un atac direct asupra Reginei Elisabeta a II-a!

Proprietăți emblematice și moșteniri impresionante

De-a lungul vieții sale, Regina Elisabeta a deținut două dintre cele mai iconice moșii din Marea Britanie: Castelul Balmoral din Scoția și Sandringham House din Norfolk.

Castelul Balmoral, cunoscut pentru peisajele sale pitorești, a fost locul de vară preferat al monarhului, iar aici și-a petrecut ultimele zile înainte de decesul său, pe 8 septembrie 2022.

Deși a fost locul preferat al Reginei, Balmoral ar putea deveni un muzeu în viitor, deoarece niciun membru al familiei nu și-a exprimat un interes special pentru a-l păstra ca reședință personală, notează Ney York Post.

Pe de altă parte, Sandringham House, o altă proprietate valoroasă a Reginei, a fost moștenită de la tatăl său, regele George al VI-lea. Aici au murit doi dintre monarhii britanici, George al V-lea și George al VI-lea, ceea ce face ca această moșie să aibă o însemnătate istorică aparte. După moartea monarhului, se speculează că Regele Charles ar putea păstra această proprietate, unde a dezvoltat deja o fermă organică.

Te-ar mai putea interesa și Bijuteria din coroana Reginei Elisabeta care poartă un blestem înfricoșător. Ce se întâmplă dacă Regele Charles o pune pe cap!

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Vedetele din showbiz pe care românii nu le mai suportă „Nu înțeleg de ce încă sunt atât de populari (..) Are atitudine de bădăran şi încă se crede adolescent”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Soluția care alungă muștele din casă instantaneu. Metodă testată
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Caută semnul pe cutie! Medicamentele pe care șoferii nu trebuie să le ia. Vor rămâne fără permis
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
TRUMP și-a găsit un nou DUȘMAN! AVANTAJUL KAMALEI Harris
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro