Cine era elevul care s-a sinucis într-o sală de clasă din Miercurea Ciuc. Ce au descoperit anchetatorii

Un elev din Miercurea Ciuc s-a sinucis în sala de clasă

Un elev de 17 ani din Miercurea Ciuc s-a sinucis în sala de clasă a liceului. Medicii de la Serviciul de Ambulanţă au precizat că în momentul în care au ajuns la fața locului, elevul era întins cu fața în sus, fără suflare și cu o plagă înțepată în zona inimii. Încă nu se cunosc motivele pentru care tânărul a comis un asemenea gest.

Un elev din Miercurea Ciuc s-a sinucis în sala de clasă

Elevul de 17 ani a fost găsit mort, vineri, în sala de meditații a unui liceu din Miercurea Ciuc. Acesta avea o plagă înțepată la niveul inimii. Medicii de la Serviciul de Ambulanţă au precizat că a fost solicitată intervenția în cazul unui copil de 17 ani care ar fi încercat să se sinucidă și și-a tăiat venele.

La fața locului s-a deplasat un echipaj cu medic, însă tânărul a fost găsit mort, cu fața în sus, cu o plagă înțepată la nivelul inimii. Până la ora transmiterii știrii încă nu s-au aflat motivele pentru care elevul a comis gestul necugetat. Anchetatorii nu au precizat dacă acesta a lăsat un bilet de adio.

„Când a ajuns acolo, ambulanţa cu medic a constatat că e adevărat că e vorba de o sinucidere, era o plagă înţepată, hemitorace stâng, la nivelul inimii. În sala de meditaţii, era căzut pe spate. Rigiditatea cadaverică era instalată, înseamnă că de câteva ore s-a produs tragedia. Medicul nu a putut decât să constate decesul”, a declarat dr. Peter Szilard, șeful Serviciului de Ambulanţă Harghita.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI