Cazul cutremurător al copilului care a fost împins de mamă spre sinucidere. Femeia a filmat totul

Cazul cutremurător al copilului care a fost împins de mamă spre sinucidere. Femeia a filmat totul
O femeie și-a îndemnat copilul să se sinucidă

Un caz cutremurător s-a petrecut în raionul Rezina din Republica Moldova. O femeie în vârstă de 26 de ani și-a împins copilul spre sinucidere și a filmat întreaga scenă cu telefonul mobil, iar imaginile scandaloase au ajuns pe rețelele de socializare. Din fericire, polițiștii au intervenit la timp. Copilul a ajuns în grija rudelor, iar mama a fost dusă la psiholog.

Femeia și-a îndemnat copilul să se sinucidă

Femeia de 26 de ani este din localitatea Pecica, raionul Rezina din Republica Moldova. Aceasta și-a împins copilul în vârstă de 4 ani spre sinucidere și a filmat întreaga scenă cu un telefon mobil, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare. Pe filmare se aude cum femeia îi spune copilului: „Nu plânge, bucură-te, te vei odihni curând.”

Ministrul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, a anunțat că polițiștii au intervenit la timp, iar copilul a fost salvat și a rămas în grija rudelor. Femeia reprezintă însă un caz aparte și va fi supusă unui control. Aceasta consumase alcool înainte să își îndemne copilul să se sinucidă.

„Poliţia a intervenit rapid. Băieţelul se află în siguranţă, un psiholog urmează a-l consulta. Mama este caz aparte şi o vor prelua pentru consult medicii. Mâine dimineaţa se va întruni Comisia pentru protecţia copilului aflat în dificultate şi va decide paşii următori pentru a asigura protecţia şi suportul necesar copilului”, a scris Ala Nemerenco pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI