Ce a scris Ioana Ţîrlea înainte de a se arunca de la etajul 6. Ultimul mesaj al tinerei prevestea tragedia

Ce a scris Ioana Ţîrlea înainte de a se arunca de la etajul 6. Ultimul mesaj al tinerei prevestea tragedia
Ultimul mesaj al Ioanei Tîrlea, înainte de a se arunca de la etajul 6

Cazul tinerei de 29 de ani care s-a aruncat de la balconul propriei locuințe a șocat o mulțime de oameni. Fata era medic veterniar și se pare că suferea de o depresie serioară, motiv pentru care a și decis să-și pună capăt zilelor. Iată mesajul său care prevestea tragedia!

Ce a scris Ioana Țîrlea înainte de a se arunca e la etajul 6?

Deși inițial când s-a aflat de caz s-a crezut că tânăra ar fi căzut de la etajul blocului unde locuia, alte detalii vin să adâncească povestea Ioanei. Mai mult decât atât, un lucru neobișnuit în sinucideri este faptul că trupul victimei era complet gol atunci când a fost găsit de echipajele de salvare. Se pare că tânăra traversa o perioadă extrem de grea, aflându-se într-o depresie serioasă din cauza faptului că nu-și găsea un loc de muncă. Singurul lucru cert din cazul fetei este că era singură în apartament în momentul în care și-a pierdut viața.

Primul martor important pentru anchetatori este, desigur, iubitul fetei, cel cu care locuiește, dar care nu era acasă în clipa tragediei. Acesa urmează să fie interogat pentru a se afla mai multe detalii despre starea fetei. La momentul actual, este exclusă ipoteza unei crime, dat fiind faptul că apartamentul era închis pe dinauntru, iar cheia se afla în ușă atunci când oamenii legii au încercat să pătrundă în locuința fetei pentru mai multe indicii.

Mesajul care prevesea tragedia. Ce a scris Ioana Țîrlea pe rețelele de socializare?
Mesajul care prevesea tragedia. Ce a scris Ioana Țîrlea pe rețelele de socializare?

Ultimul mesaj care prevestea tragedia

Ioana posta des citate motivaționale gândite de Albert Camus pe rețelele de socializare, dar un mesaj publicat de curând a ieșit în evidență. „Viața este o catastrofă, dacă lucrurile nu merg”

„Potrivit unor surse din anchetă, tânăra găsită moartă avea 29 de ani și și-ar fi pus singură capăt zilelor. Ea ar mai fi avut o tentativă de suicidîn trecut. Nu a lăsat niciun bilet de adio, dar se pare că era singură în casă, iar ușa ar fi fost închisă din interior, cheia fiind găsită în ușă, ceea ce ar exclude ca ea să fi fost aruncată”, notează știrileprotv.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI