Cine era actorul Marian Rădulescu de la Teatrul Excelsior. Motivul pentru care s-a sinucis

Autor: - 13:12, 08 iul. 2019
Marian Rădulescu, actorul de la Excelsior care s-ar fi aruncat de la etajul 4

Teatrul românesc a tras cortina pentru ultima oară pentru Marian Rădulescu. Teatrul Excelsior, cel în care a activat, a transmis condoleanțe familiei actorului. Primele informații susțin că artistul s-a sinucis.

Actorul Marian Rădulescu s-a sinucis?

Actorul de la Excelsior, Marian Rădulescu, s-a stins din viață în cursul zilei de sâmbătă, 6 iulie. Potrivit unor informații apărute în presă, Marian s-ar fi sinucis aruncându-se de la etajul 4 al blocului unde locuia. Din păcate, apropiații aveau la cunoștință faptul că era depășit de o vreme de problemele financiare, iar nici în viața personală lucrurile nu mergeau cum ar fi trebuit. Acestea ar fi motivele pentru care Marian Rădulescu a decis să-și ia propria viață. Trupul neînsuflețit al actorului va fi depus în sala Teatrului Excelsior de pe strada Academiei din Capitală, între orele 13:00- 15:00. Reprezentanții instituției unde a prestat Rădulescu pentru ultima oară îi cheamă pe toți cei care l-au îndrăgit să-și ia rămas bun de la acesta. Fanii artistului au transmis păreri de rău și condoleanțe familiei îndurerate, pe o rețea de socializare.

„Toți cei care vor să își ia adio de la Marian, pot să-i aducă un omagiu mâine, 8 iulie, între orele 13.00-15.00, când Marian Rădulescu va ajunge, pentru ultima dată, la Teatrul Excelsior. Cu sufletul greu anuntăm că ieri ne-a părăsit Marian Rădulescu, un actor generos și dedicat al Teatrului Excelsior. Suntem alături de familia și apropiații îndoliați. Dumnezeu să îl aibă în pază!”, arată mesajul postat pe o rețea de socializare de Teatrul Excelsior din București. „Condoleanțe familiei!/ Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i așeze sufletul bun în rândul celor drepți! Sincere condoleanțe familiei și prietenilor“, au fost câteva mesaje de la internauții șocați de vestea aflată.

Marian Rădulescu, actorul de la Excelsior care s-ar fi sinucis
Marian Rădulescu, actorul de la Excelsior care s-ar fi sinucis

„Ne-a părăsit Marian Rădulescu”

„Cu sufletul greu anuntăm că ieri ne-a părăsit Marian Rădulescu, un actor generos și dedicat al Teatrului Excelsior. Suntem alături de familia și apropiații îndoliați. Dumnezeu să îl aibă în pază!”, a fost anunțul oficial al Teatrului Excelsior București.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI