Cine e violatorul pe care Vladimir Putin l-ar fi lăudat: „Ce bărbat adevărat se dovedește a fi! A violat 10 femei!”

Cine e violatorul pe care Vladimir Putin l-ar fi lăudat: „Ce bărbat adevărat se dovedește a fi! A violat 10 femei!”
Cine e violatorul pe care Vladimir Putin l-ar fi lăudat

Cine este violatorul pe care Vladimir Putin l-ar fi lăudat. S-a întâmplat în anul 2006, când liderul rus a fost auzit cum lăuda virilitatea lui Moshe Katsav, fostul președinte israelian, care era acuzat de o serie de agresiuni sexuale pe atunci, ajungând, în cele din urmă, în spatele gratiilor pentru viol și hărțuire sexuală.

Cine e violatorul pe care Vladimir Putin l-ar fi lăudat

La acea vreme, presa din Rusia a notat că Vladimir Putin ar fi spus:

„Ce bărbat adevărat se dovedește a fi Kasav! A violat 10 femei!”. „Îl invidiem cu toții!”, ar mai fi adăugat acesta.

Ulterior, comentariile șocante ale lui Vladimir Putin au avut și o explicație oficială, iar cei de la Kremlin au dat vina pe o traducere defectuoasă din limba rusă, menționând că, de fapt, subtilitatea unei glume nu a fost deloc sesizată.

În anul 2008, liderul rus a fost pus și în situația de comenta vizavi de presupusa relație cu fosta gimnastă, Alina Kabaeva, fapt care însă nu l-a deranjat prea tare. El a știut cum să ducă discuția într-o altă direcție, spunând:

„Nu cred că jignesc pe nimeni când spun că eu personal consider că rusoaicele noastre sunt cele mai talentate și cele mai frumoase femei”.

După această declarație, Vladimir Putin a negat orice legătură amoroasă cu Kabaeva, lucru care a continuă și în ziua de azi. În altă ordine de idei, pe când era căsătorit cu Liudmila, Vladimir Putin a făcut comentarii deloc flatante la adresa celei care-i era soție.

„Oricine reușește să trăiască măcar două săptămâni ci Liudmila, merită o statuie”, s-a notat în cartea lui Oleg Blotsky, „Vladimir Putin: The Road to Power”, că ar fi declarat Putin.

Vladimir Putin, viața privată

Vladimir Putin a căutat să-și păstreze viața personală cât mai departe de public. Pe când avea 30 de ani, Vladimir Putin s-a căsătorit cu Liudmila Shkrebneva, un mariaj în urma căruia au rezultat două fiice: Maria și Ecaterina. Maria Putin s-a născut la data de 28 aprilie, 1985, în Leningrad, iar Ecaterina Tikhonova un an mai târziu, la data de 31 august, în Dresda, Germania.

Vladimir Putin a ales să pună capăt mariajului cu Liudmila, după 31 de ani, iar divorțul a avut loc în anul 2014. Fiicele sale din prima căsătorie nu au fost niciodată prezentate public și au trăit sub identități ascunse. Vladimir Putin spunea despre ele, odată, că au studiat în Moscova, acolo unde au cariere academice, și că nu sunt implicate în afaceri sau în politică.