Cine e Vergine Santa Friga, drag queen-ul din România de la Chefi la Cuțite. Ce a dezvăluit VIDEO

Cine e Vergine Santa Friga, drag queen-ul din România de la Chefi la Cuțite. Ce a dezvăluit VIDEO
Cine e Vergine Santa Friga, drag queen-ul din Romania de la Chefi la Cutite. Ce a dezvaluit

În ediția de luni, 3 octombrie, drag queen-ul Vergine Santa Friga i-a impresionat pe jurații de la Chefi la Cuțite, cu apariția sa controversată. A pregătit o rețetă savuroasă, care i-a făcut pe cei prezenți să scoată sunete de uimire. Câți ani are concurentul extravagant și din ce localitate provine.

Cum arată Vergine Santa Friga, drag queen-ul care a cucerit jurații de la Chefi la Cuțite

Ediția 14 a sezonului curent Chefi la Cuțite le-a pregătit telespectatorilor de la Antena 1 o mare surpriză. Vergine Santa Friga are 25 de ani și este originar din București.

Concurentul de la Chefi la Cuțite este de meserie drag queen, iar apariția sa controversată i-a lăsat fără cuvinte pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu.

Artistul a captat atenția tuturor celor din platou cu ținuta sa spectaculoasă și un preparat extrem de delicios. Vergine Santa Friga a povestit că a fost pasionat, încă din copilărie, de designul vestimentar, fiind un copil creativ, cu multă imaginație.

„Am descoperit că îmi place fashion design-ul în clasa a V-a. Atunci a fost momentul în care mi-am dat seama că este ceea ce îmi doresc să fac toată viața mea. (…) Durează cam 3 – 4 ore să mă machiez, îmi iau inspirația din foarte multe locuri: pictură, muzică, fashion.

Este absolut fabulos ce poate să facă un make-up și ce pot face niște haine dintr-un om. Ceea ce vedeți în acest moment este o variantă mult mai destinsă a mea.”, a mărturisit Vergine la Antena 1.

„Acum 4 ani am descoperit un personaj de drag care mi-a plăcut foarte tare”

Preparatul său, gnocchi umpluți cu trei tipuri de brânză și pesto, i-a impresionat pe cei trei specialiști ai emisiunii.

Mai mult de atât, Chef Sorin Bontea a mărturisit că a crezut, inițial, că persoana care a realizat preparatul ar proveni din Italia.

„Credeam că nu ești român! Ce tare. Credeam că e italian”, a subliniat Chef Sorin Bontea.

Vergine Santa Friga și-ar fi descoperit pasiunea pentru arta culinară și preparatele delicioase în pandemie. În ceea ce privește dragostea pentru costumațiile extravagante și transformările de drag queen, acestea s-au înfiripat acum patru ani.

„Nu mă gândeam că o să ajung să fac niște chestii atât de delicioase la mine în casă. Problema mea, în schimb, este că îmi place să gătesc pentru alții.

Am descoperit un personaj de drag care mi-a plăcut foarte tare. Asta s-a întâmplat acum 4 ani, la 21 de ani. (…) Mama este cea mai minunată mama de pe lumea asta, tata nu știe că fac drag.”, a dezvăluit el.” , a completat controversatul concurent de la Chefi la Cuțite.