Cine e Ramona Crăciunescu de la Survivor România 2022. Ce job are, nu te așteptai la asta

Cine e Ramona Crăciunescu de la Survivor România 2022. Ce job are, nu te așteptai la asta
Ce s-a aflat despre Ramona Crăciunescu din echipa Războinicilor

S-a dat startul celei mai dure competiții de pe micile ecrane! Telespectatorii au putut să vadă cum reacționează Faimoșii și Războinicii în momentul în care sunt puși față în față cu problemele de la Survivor România 2022. Ramona Crăciunescu a atras atenția tuturor.

Detalii despre Ramona Crăciunescu. Cu ce se ocupă

Surprize imense pentru telespectatori! Prima ediție a venit cu înfrângerea Faimoșilor în fața Războinicilor pe traseu. Concurenții care au câștigat s-au bucurat de un kit de ustensile pe care le-au folosit pentru a amenaja locul în care o să doarmă pentru următoarele luni în Republica Dominicană.

Telespectatorii au putut să îi urmărească pe Războinici și Faimoși confruntându-se cu o provocare dură. Din această echipă face parte și Ramona Crăciunescu, în vârstă de 35 de ani, care este curier. Aceasta este hotărâtă să demonstreze că este o adevărată supraviețuitoare la Survivor România 2022.

„Sunt curier, duc mâncarea la timp. Caldă, nu rece. Am venit în această competiție pentru că îmi place adrenalina la maximum.

Iar viața m-a învățat să fiu o războinică și o supraviețuitoare. Mă consider că sunt deja o supraviețuitoare și am venit în acest concurs să arăt că pot și că sunt foarte puternică.”, a spus Romana Crăciunescu, potrivit survivor.protv.ro.

Echipa Războinicilor este compusă din Elena Matei, Liviu Mihalca, Relu Pănescu, Ionuț Popa, Alex Delea, Ana Dobrovie, Blaze, Angela Forero, Alexandru Nedelcu, Ștefania Ștefan, Alexandra Duli și Ramona Crăciunescu.

Faimoșii, supărați după ce au pierdut primul joc

Vedetele s-au bucurat de o petrecere în momentul în care au ajuns la o vilă din Republica Dominicană. Totuși, Daniel Pavel a spulberat repede momentele de liniște, anunțându-i pe toți că a venit momentul să participe la primul joc și să se lupte pentru a câștiga un kit de ustensile extrem de folositoare.

Cu toate acestea, deși Faimoșii au încercat din răsputeri să câștige proba, Războinicii au triumfat. În momentul în care au descoperit unde o să doarmă, mulți au fost loviți de crunta realitate. Roxana Ciuhulescu a mărturisit că nu se aștepta să nu câștige.

„Când am ajuns, locul ăsta mi s-a părut a fi un paradis. (…) Eram convinsă că cercurile ălea nu o să mă pună în dificultate, dar astăzi mi-am luat-o peste bot, ca să zic așa.

Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.”, a transmis Roxana Ciuhulescu la Survivior România 2022.

Mai mult, Faimoșii au avut probleme și în prima noapte din Republica Dominicană. Foarte mulți concurenți s-au plâns de faptul că nu au putut să se odihnească așa cum își doreau.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI