Cine e protestatarul care l-a apostrofat pe Ludovic Orban: „Ne condamnați copiii să nu poată respira“

Cine e protestatarul care l-a apostrofat pe Ludovic Orban: „Ne condamnați copiii să nu poată respira“
Cine e protestatarul

Boxerul xenofob, Călin Mărincuș, care nu credea în Covid-19 și și-a făcut un obicei din a face circ la evenimentele publice, a intervenit la un eveniment din Cluj, la care a participat și premierul României Ludovic Orban.

Cine e protestatarul care la apostrofat pe Ludovic Orban

Călin Mărincuș care este susținător al Noii Drepte și al candidaților PSD Cluj-Napoca, a intervenit la un eveniment electoral la care era prezent și premierul Ludovic Orban.

„Vă jucați cu viața atâtor oameni. Ba mai mult, ne condamnați copiii să nu poată respira. Toată lumea are mască, după ce ce ați fost filmat în timp ce fumați în birou fără mască”, i-a strigat Călin Mărincuş premierului.

Boxerul xenofob, a continuat scandalul, criticându-l pe premier că face campanie electorală în timpul stării de alertă.

„Sunteți o slugă mai mare decât Dacian Cioloş și un trădător mai mare decât Victor Ponta. Ați venit să-l susțineți pe domnul Emil Boc? Vă amintesc că la București l-ați susținut pe Nicușor Dan. Aici, domnul Boc are contra candidat de la USR. Așadar, aici e dușmănie, acolo e cumetrie. Mare politician domnul premier sunteți în perioada în care suntem în starea de alertă, lumea este disperată, iar dumneavoastră faceți campanie electorală. Acesta este PNL-ul de astăzi, urmașii Brătenilor. Vai de capul nostru!”, a mai spus Mărincuş, potrivit Adevărul.ro.

Luptătorul nu credea în coronavirus

Călin Mărincuș s-a prezentat la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj unde i-a explicat portarului și unui alt angajat că vrea să lucreze ca brancardier voluntar. Până la urmă a ajuns chiar la managerul Ioan Mureșan, căruia i-a explicat motivele pentru care ar vrea să facă voluntariat. El a susținut în nenumărate rânduri că nu crede în datele oficiale, fiind refuzat.

„Eu sunt foarte serios. Eu vreau să mă angajez ca brancardier să văd bolnavii de coronavirus… pe care mă sperie la televizor și nu pot să cred chestia asta. Vin brancardier gratuit, fără nicio problemă. Cred că există virusul, dar că este o exagerare fără măsură…” a spus sportivul, Călin Mărincuș.

”Dacă vreți să lucrați cu seriozitate chiar vă angajăm!. Las că vorbesc cu una dintre doctorițele care răspund de terapie intensivă, pe una dintre secțiile de terapie intensivă. Să văd în ce măsură are nevoie de angajați ca dumneavoastră, iar dacă are nevoie… Eu m-aș bucura să lucrați acolo ca să convingeți. Acolo e între viață și moarte”, s-a oferit Ioan Mureșan, potrivit sursei citate.