09 oct. 2020 | 12:58

Cine e polițistul ucis de soţia cu 20 de ani mai tânără. A fost tranşat şi aruncat prin gospodărie

News
Cine e polițistul ucis de soţia cu 20 de ani mai tânără. A fost tranşat şi aruncat prin gospodărie
Mariana Lupu acuzată de crimă cu premeditare

Mariana Lupu, o brăileancă de 38 de ani, a ajuns în vizorul procurorilor pentru o presupusă crimă. Totul ar fi plecat de la anunțul dispariției soțului de către rudele acestuia, în 2017. Cazul a rămas încă deschis și astăzi, din lipsă de probe.

Cine e polițistul ucis de Mariana Lupu, soţia cu 20 de ani mai tânără

Mihalache Lupu, la acel moment în vârstă de 56 ani, și Mariana Lupu, de 38 de ani, formau un cuplu aparent fericit. Lucrurile aveau să ia o întorsătură bizară și dramatică, după ce polițistul a fost dat dispărut de familia acestuia.

Anunțul dispariției era făcut de  sora acestuia în decembrie 2016. Poliția a intrat pe fir și a început o anchetă, principalul suspect devenind Mariana Lupu, soția acestuia. Conform datelor de la dosar se pare că momentul crimei s-ar fi produs pe 16 sau 17 decembrie 2016.

Cine e polițistul ucis de soţia cu 20 de ani mai tânără. A fost tranşat şi aruncat prin gospodărie

Mariana Lupu, suspecta principală, eliberată sub control judiciar

Aceasta, spun achetatorii, este o presupunere având în vedere că nu au putut stabili concret data crimei.  Persoane apropiate cuplului vorbeau de faptul că Mhalache Lupu era violent și nu de puține ori ar fi bătut-o pe Mariana Lupu, fiind și un mare consumator de alcool.

”Era foarte gelos şi obişnuia să consume cantităţi mari de alcool”, au declarat vecinii la acel moment.

Deși Mariana Lupu a negat permanent crima, ceea ce au dat-o de gol au fost rezultatele probelor ADN. Anchetatorii susțin că au găsit probe ADN pe ceea ce se presupune a fi fost arma crimei. Era vorba de un baston tip tonfă, cu care femeia l-ar fi lovit până când a murit. Multă vreme s-au întrebat care ar fi fost motivația. În urma mărturiilor vecinilor s-a ajuns la concluzia că motivul ar fi fost gelozia.

A fost tranşat şi aruncat prin gospodărie

Detaliile din dosar, parcă scoase din filmele de groază, arată că suspecta Mariana Lupu l-ar fi tranșat în mai multe bucăți, ascunzându-le în casa în care locuiseră, în satul brăilean Lanurile. La primele cercetări, în 2017, în aceeași casă criminaliștii însoțiți de câini nu au găsit nimic. Asta, spun procurorii, pentru că în casă se aflau gunoaie și animale decedate, în putrefacție. Cadavrul a fost descoperit tranşat și împrăştiat peste tot prin gospodărie, picioarele în grajd, capul în pod, alte părţi în WC şi sub podeaua unei camere.

Cine e polițistul ucis de soţia cu 20 de ani mai tânără. A fost tranşat şi aruncat prin gospodărie

Mariana Lupu ar fi comis crima în decembrie 2016

După descoperirirle făcute de criminaliști, judecătorii de la Tribunalul Brăila au arestat-o preventiv. În timpul anchetei suspecta a fost testată și la poligraf, trecând testul și meținându-și declarația de nevinovăție. Cu toate datele și dovezile descoperite nu au reușit să o plaseze pe suspectă în ziua crimei, având în vedere că alte părți din corpul victimei nu au fost găsite. Astfel că, din lipsă de probe, judecătorii au plasat-o pe Mariana Lupu sub control judiciar.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro