Descoperire macabră în Timiș. Femeie dispărută de acum jumătate de an, găsită îngropată în curtea casei. Cine a comis teribila crimă

Descoperire macabră în Timiș. Femeie dispărută de acum jumătate de an, găsită îngropată în curtea casei. Cine a comis teribila crimă
Descoperire macabră în Timiș. Femeie dispărută de acum jumătate de an, găsită îngropată în curtea casei. Cine a comis teribila crimă Sursă foto: opiniatimisoarei.ro

Autoritățile sunt în stare de șoc, după ce, în localitatea Variaș, județul Timiș, au găsit o femeie dată dispărută de la începutul pandemiei. Femeia în vârstă de 66 de ani a fost identificată chiar în curtea casei sale, îngropată în pământ.

Cum a fost descoperit cadavrul femeii

Descoperirea șocantă a fost făcută miercuri seară, după ce o nepoată a femeii a alertat poliția de dispariția acesteia. Deși victima dispăruse de mai bine de jumătate de an, niciunul dintre băieții săi, împreună cu care aceasta locuia nu a anunțat absența mamei.

Îngrijorată că nu mai știe nimic despre ea, nepoata bătrânei a anunțat poliţiştii din Sânnicolau Mare, moment în care aceștia s-au deplasat la casa femeii, pentru a demara cercetările și pentru a afla mai multe informații.

Ajunși la locul faptei, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Timiş, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, al Poliţiei oraşului Sânnicolau Mare şi sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, au început cercetările la locuinţa persoanei dispărute, în vederea efectuării unei percheziţii domiciliare.

Sursă poză: ppiniatimisoarei.ro

În cele din urmă, aceștia au început să sape cu excavatorul în curtea casei pentru a găsi un eventual cadavru, așa cum sunt procedurile. Șocul a fost mare în momentul în care autoritățile au identificat trupul femeii în pământ.
În acest moment, trupul femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru a i se efectua necropsia, urmând a afla rezultatul în zilele următoare.

Care a fost reacția celor doi băieți ai femeii

În urma audierilor, unul dintre băieții femeii, cunoscut că ar avea probleme psihice, a dezvăluit că fratele său i-ar fi omorât mama și mai apoi ar fi îngropat-o.

În zilele care urmează, autoritățile vor face toate cercetările necesare pentru a afla în ce împrejurări a murit femeia.
IPJ Timiș a confirmat descoperirea, oferind primele informații de la fața locului.

“În seara de 5 octombrie 2020, politistii din Sânnicolau Mare au fost sesizați cu privire la dispariția unei femei de 64 de ani din localitatea Variaș, judetul Timiș.

A fost demarata de îndată efectuarea verificărilor în baza unui dosar penal întocmit pentru lipsire de libertate,iar in seara de 07 octombrie politistii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Poliției orașului Sânnicolau Mare și, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare au descins la locuința persoanei dispărute în vederea efectuării unei percheziții domiciliare.

La scurt timp, în urma cautarilor, polițiștii au descoperit trupul neînsuflețit al femeii, îngropat în curtea casei”, potrivit observatornews.ro.

Vezi momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI