Cine e iubitul Andreei Mantea, de fapt. S-a aflat numele lui real VIDEO

Cine e iubitul Andreei Mantea, de fapt. S-a aflat numele lui real VIDEO
Ce detalii s-au aflat despre iubitul Andreei Mantea?

Fanii celebrei foste prezentatoare de la emisiunea „Puterea Dragostei” a recunoscut de câteva ori că iubește din nou. Cunoscuta vedetă nu a oferit, însă, detalii despre cine este bărbatul sau cu ce se ocupă el. Ce s-a aflat acum despre cel care a făcut-o din nou pe Mantea să creadă în dragoste?

Cine este iubitul Andreei Mantea? Detalii despre bărbat

Andreea Mantea a avut de-a lungul timpului la braț unii dintre cei mai râvniți bărbați din România. Ultimele relații de care s-au bucurat și fanii pentru că au fost în vizorul lor au fost cele cu Șefan Stan și Cristi Mitrea. Pe ultimul bărbat l-a întâlnit la celebra emisiune „Burlăcița”, unde bruneta venise să-și găsească marea dragoste.

Cu toate astea, nu a mers. Cei doi au fost împreună aproximativ 6 luni, iar luptătorul de MMA susține că nu a fost o discuție în prealabil în care să convină să facă un copil, ci a primit la un moment dat un mesaj de la femeie în care era anunțat de sarcină.

Una peste alta, cei doi au mers pe drumuri separate, iar acum se înțeleg decent în privința creșterii și educației copilului. Este bine cunoscut faptul că fosta colegă de platou a lui Mădălin Ionescu are pe cineva, dar nu se știau prea multe detalii despre cel care i-a cucerit inima. În ajutor a sărit chiar Mitrea, care a făcut public numele partenerului de viață al acesteia.

Cum îl cheamă și cu ce se ocupă?

Concret, din 2016 moderatoarea se iubește cu cel care i-a fost coleg de filmare, producătorul unei emisiuni pe care a prezentat-o în trecut, Valeriu Floricel: „L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine?”, a spus Cristi Mitrea despre actual partener al Andreei Mantea.

  • De ce Mitrea nu și-a recunoscut copilul?

„N-am avut niciodată discuția asta, nu există că n-am vrut. Nu e că m-a întrebat cineva. Noi aveam o comunicare întreruptă demult. (…) Probabil e linie la mine (n.r. pe certificatul de naștere al fiului său). Eu nu consider că statutul sau titulatura de mamă sau tată, sau înscrierea pe un certificat sau pe o hârtie din pix te face mamă sau tată. Nu ești mamă sau tată doar pentru că scrie în ăla, trebuie să oferi mult mai mult de atât”
Cristi Mitrea (Sursa: podcast Cătălin Măruță)