Ce a făcut Andreea Mantea înainte să devină celebră. Din ce făcea bani la 15 ani, a recunoscut tot

Ce a făcut Andreea Mantea înainte să devină celebră. Din ce făcea bani la 15 ani, a recunoscut tot
Din ce facea bani Andreea Mantea la 15 ani

Puțini știu ce a făcut Andreea Mantea înainte să devină celebră și din ce reușea să facă bani la numai 15 ani. Vedeta de televiziune își amintește și acum cu zâmbetul pe buze.

Ce a făcut Andreea Mantea înainte să devină celebră

Andreea Mantea provine dintr-o familie modestă din București. Înainte să împlinească vârsta majoratului ea a simțit că este cazul să câștige un ban. Astfel, la numai 15 ani aceasta s-a angajat ca picoliță într-un restaurant din Capitală, cu toate că atunci picase proba la care a fusese supusă la interviul cu patroana localului și nici nu avea experiență în domeniu.

“Pe la la sfârșitul clasei a IX-a, la începutul vacanței de vară, am luat ziarele și-am căutat printre anunțurile cu oferte de serviciu. Cum eram foarte mică, singurul la care mi-am dat seama că aveam șanse era cel care anunța un post vacant de picoliță într-un restaurant. M-am gătit și m-am prezentat la interviu. Am fost întrebată dacă sunt în stare să duc o tavă plină cu băuturi. Am înghițit în sec și-am zis că: «Da». Când mi-au pus tava în brațe, pe tocuri fiind, după trei pași am scăpat-o. Patroana a fost însă amabilă, mi-a spus că-i place de mine și că mă angajează, chiar dacă n-am experiență. M-am prezentat la serviciu de a doua zi. Sigur că toți banii pe care îi câștigam, îi dădeam pe tot felul de prostii, care la vremea aia mi se păreau extrem de importante: pantofi, genți, rochițe etc”, a spus Andreea Mantea într-un interviu mai vechiacordat Revistei Formula As.

”Sunt o femeie împlinită”

Dar locul în care a lucrat ca picoliță avea să-i aducă și mult noroc, întrucât într-una dintre zilele de muncă, aceasta avea să o servească chiar pe șefa unei agenții de modele, care i-a remarcat trăsăturile-i frumoase. Femeia i-a lăsat atunci cartea de vizită și a invitat-o la agenție, acolo unde Andreea Mantea a făcut câteva fotografii. Apoi, au urmat pașii către lumina reflectoarelor.

Andreea Mantea este acum o femeie împlinită. Are o carieră frumoasă, un copil, și este iubită. Întrebată dacă ar mai vrea un copil, aceasta a spus că lasă totul în seama lui Dumnezeu.

 “Eu cred că toate lucrurile se întâmplă cu un scop în viață, iar Dumnezeu le rânduiește cum știe EL mai bine. Sunt o femeie împlinită, din toate punctele de vedere. Ce pot să îi cer mai mult Lui Dumnezeu? Ar trebui să ne bucurăm de ceea ce avem, să fim recunoscători că suntem sănătoși, că îi avem pe cei dragi lângă noi, să nu ne mai axăm atât de intens pe lucrurile materiale, ci pe cele care contează și care ne fac fericiți. Anul acesta a fost unul atipic, pandemia ne-a dat viața peste cap, dar, în același timp, și o lectie foarte importantă din care cu toții trebuie să învățăm că să nu lăsăm pe mâine ce putem face azi”, a mai spus prezentatoarea pentru kanald.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI