Cine e iubita secretă a lui Ovidiu Lipan Țăndărică, de fapt. Sunt de 18 ani împreună și se afișează rar împreună

Cine e iubita secretă a lui Ovidiu Lipan Țăndărică, de fapt. Sunt de 18 ani împreună și se afișează rar împreună
Cine e iubita secreta a lui Ovidiu Lipan Tandarică, de fapt. Sunt de 18 ani impreuna

Ovidiu Lipan Țăndărică are o relație frumoasă de 18 ani de zile. Discret din fire, artistul dezvăluie cine este iubita sa secretă, de fapt. De profesie avocat, femeia misterioasă îi este alături lui Oviu de aproape două decenii, cu care trăiește o poveste de dragoste ca-n filme. Iată cin este partenera secretă a lui Ovidiu Lipan Țăndărică. Se afișează rar împreună.

Cu cine se iubește artistul Ovidiu Lipan Țăndărică. A ținut-o departe de ochii lumii

Fostul baterist al legendarei trupe Phoenix este un artist român extrem de cunoscut și de talentat, invitat să cânte peste tot în lume. Însă, în ceea ce privește viața sa amoroasă, Ovidiu Lipan preferă să fie cât mai discret. Recent, vedeta a fost dată de gol. A apărut în parc cu sufletul lui pereche, o femeie frumoasă, cu care are o relație de 18 ani de zile.

Despre Ovidiu Lipan Ţăndărică (68 de ani) toată România știe că este un artist valoros, promotor al valorilor româneşti prin muzica lui specială. A urcat pe scenă alături de mari cântăreți ai lumii, a vorbit adesea despre proiectele sale muzicale, dar prea puţin despre viaţa intimă.
Cântărețul român a fost mai mereu secretos, deși s-a numărat printre cei mai mari cuceritori ai doamnelor și domnișoarelor. Cântărețul român a avut mereu femei frumoase în jurul său, iar povestea de amor cu solista Corina Chiriac este megacunoscută.

Cum s-au cunoscut

Recent, Ovidiu a fost surprins de paparazzi la o plimbare romantică în parc alături de o blondă misterioasă și distinsă. Aceasta are 50 de ani, este de profesie avocat şi este iubita artistului.

“Ne-am cunoscut în urmă cu aproape 18 ani, la Muzeul Ţăranului Român. Ea venise pentru mărţişoare, iar eu eram acolo. Când am văzut-o cât e de frumoasă, n-am lăsat-o să meargă mai departe.

E o persoană absolut deosebită, un om cald şi prietenos. Da, putem spune că relaţia noastră a ajuns la majorat. Avem aproape 18 ani de când suntem împreună. Am o singură femeie pe care o apreciez şi căreia îi sunt statornic. Îi place muzica clasică, e o femeie cultă, a studiat la Paris, cunoaşte câteva limbi străine. Dragostea noastră e foarte puternică. Avem o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică”, a declarat Ovidiu Lipan Țăndărică pentru Click!.

Care sunt secretele relației lor de iubire

Potrivit artistului, secretele unei relații de lungă durată sunt încrederea, lipsa geloziei, respectul şi sentimentele profunde. Dacă există aceste patru principii importante într-un cuplu, atunci nu are cum să nu funcționeze relația de iubire.

“Nu avem gelozii, eu sunt foarte mult plecat, am concerte, dar la ea găsesc înţelegere. Nu o las să gătească, ea nu are voie în bucătărie. Da, e culmea, ştiu. Eu gătesc, eu fac piaţa, eu condimentez, fiindcă îmi place teribil de mult. Până şi sandvişurile mele sunt altfel, nu sunt nişte sandvişuri obişnuite. Acasă, ea nu mănâncă fără mine. Când suntem plecaţi, ne sunăm foarte des, iar eu o complimentez mereu”, a precizat artistul român.

Ovidiu Lipan Țăndărică a fost căsătorit cu Sabina, o nemțoaică superbă cu care are un copil, Alexander. Deși prima relație nu a funcționat, vedeta nu exclude o a doua experiență.

“Eu simt ca şi cum am fi căsătoriţi. E vorba despre o hârtie. Ea n-a mai fost căsătorită, dar nu exclud. Cred că ne vom căsători, cât de curând, în Germania”, a mai spus Lipan.