Ovidiu Lipan Țăndărică a luat atitudine împotriva lui Clotilde Armand, primarul Sectorului 1

Ovidiu Lipan Țăndărică a luat atitudine împotriva lui Clotilde Armand, primarul Sectorului 1
Ovidiu Lipan Țăndărică semnează împotriva primarului Clotilde Armand

Clotilde Armand a reușit de când a preluat Primăria Sector 1 să-și atragă din ce în ce mai mulți contestatari. Criza din sector, care implică colectarea deșeurilor, plus multe alte controverse, i-au determinat pe majoritatea să-i ceară demisia. Deja, fostul primar a demarat o campanie de strângere de sămnături pentru a o demite din funcție. Printre contestatarii primarului se numră și celebrul component Phoenix, Ovidiu Lipan Țăndărică.

Clotilde Armand continuă dezastrul din Sectorul 1

Sunt deja 11 luni de când Clotilde Armand a preluat Primăria Sector 1. De la momentul validării și până astăzi a generat scandal, după scandal. Primarul rezilia abuziv contractul de salubrizare, și tăia bugetelor spitalelor din sector. Acum Clotilde Armand pare că, din punctul ei de vedere, face bine ce face.

Deși dovezile de fraudare a alegerilor din septembrie anul trecut există, nici până la această dată nu s-a dat nicio sentință. Acuzațiile aduse, dar și dovezile video, care o plasează pe Clotilde Armand ca vinovat, nu au schimbat cu nimic situația de facto din Sectorul 1 al Capitalei.

Cel mai recent scandal despre care s-a discutat pe rețelele de socializare au fost bursele de merit acordate copiilor din sector. Toate aceste abuzuri i-au determinat pe mulți să ia atitudine, printre care și Ovidiu Lipan Țăndărică.

Primarul sectorului 1 taie bursele de merit

Pe vremea fostei administrații conduse de Dan Tudorache, aceste burse erau sume acceptabile. De data asta Clotilde Armand a decis că sunt de ajuns 2 sau 7 lei pentru un copil meritous din sector.

Culmea este că în aprilie anul curent, primăria anunța 22.000 de burse în semestrul II al anului școalr 2020-2021. Ieri, fostul primar scria pe contul său de Facebook despre noile burse date de Clotilde Armand copiilor din sector, declarând:

„Madamarmad rasplateste serios performanta elevilor din Sectorul 1.Bursa de performanta de 2 LEI in Sectorul 1, la propriu, fara ghilimele.

Fabuloasa suma de 2 LEI nu i-a permis primaritei validate nici macar sa ajunga la zi cu plata burselor.”, scrie Dan Tudorache.

Sumele au fost confirmate de mai mulți părinți în comentariile postării de mai sus, unii declarând că au primit din partea primăriei și suma de 7 lei.

Ovidiu Lipan Țăndărică semnează împotriva primarului Clotilde Armand

Apar din ce în ce mai mulți contestatari ai primarului Clotilde Armand. Printre aceștia și celebrul Ovidiu Lipan Țăndărică. Totul a plecat de la anunțul dat de PSD.

Era anunțat faptul că Ovidiu Lipan Țăndărică a semnat memoriul prin care se cere demisia actualului primar USR-PLUS.

„Ovidiu Lipan își dorește ca, așa cum va lansa pe 15 septembrie încă un proiect cultural de valorizare a României, și sectorul 1 să redevină un reper al evenimentelor de clasă, al muzicii bune și al spiritului, nu un fief al gunoaielor, șobolanilor, abuzului și incompetenței.”, este anunțul făcut de PSD pe Facebook.