Cine e iubita lui Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite. Are o relație de peste 6 luni

Cine e iubita lui Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite. Are o relație de peste 6 luni
Cine este iubita lui Rikito de la Chefi la cuțite?

Rikito Watanabe trăiește din nou fiorii dragostei. Celebrul fost concurent de la ‘Chefi la cuțite’ este îndrăgostit de o româncă frumoasă ce l-a făcut să uite de eșecurile anterioare din amor. Cine este și cum arată iubita vedetei?

Cine este iubita lui Rikito Wanatabe: bucătarul are o relație perfectă

Rikito a reușit să cucerească toți românii cu apariția sa de la ‘Chefi la cuțite’. Celebrul bucătar a ajuns la inimile tuturor și acum toți se întreabă cum este viața sa după terminarea show-ului, dar mai ales cum stă cu dragostea.

Fostul concurent din echipa lui Sorin Bontea se bucură din nou de fiorii dragostei, după ani în care a lăsat acest aspect deoparte. Bianca este tânăra care l-a cucerit total și l-a făcut să creadă din nou în iubire. Japonezul se bucură acum de succes răsunător pe toate planurile din viața sa.

Tânărul are o relație de puțin peste șase luni, iar până acum a ținut-o ascunsă de ochii lumii pe aleasa sa. Rikito a mărturisit că Bianca a fost cea care a făcut primul pas către el și i-a dat mai multe mesaje pe rețelele de socializare. Totul a fost foarte simplu: s-au văzut, s-au plăcut și mai apoi au decis să fie împreună.

”Deci suntem împreună de vreo șase luni, cam așa. Ne-am întâlnit pe Facebook prima dată, ea mi-a trimis mesaj mie și cam așa a început. Ea este Bibi, este din Putna, Suceava. Avem o relație cu mult râs, dragoste, și mă corectează atunci când mă uit la alte fete. Câteodată mă joc cu focul eu”, a scris pe Instagram Rikito Watanabe.

Ce probleme a avut în alte relații?

Tânărul a recunoscut public faptul că a avut câteva probleme într-o relație anterioară. Acesta a fost agresat de o fostă iubită în trecut într-o poveste care a durat un an și jumătate. Bucătarul a stat mult timp singur după cele întâmplate și și-a găsit foarte greu o altă parteneră.

“Nu dau niciodată într-o femeie. Nu mai am nevoie de bătaie. Îmi doresc o iubită, sigur că da. Acum sunt singur, de mai bine de cinci ani. Nu știu de ce, n-am mai reușit să îmi fac nicio prietenă (…). A fost vina mea, mie îmi place să fac mișto. Mi-a dat cu pumnul în ureche. Am plâns, sincer”, a declarat Rikito Watanabe “Showbiz Report”.

“Mi-am făcut cinci iubite în România, iar trei dintre ele mi-au dat bătaie. Nu am noroc în dragoste. Da, vreau să fac așa ceva (n.r.: să își întemeieze o familie în România). M-am îndrăgostit de țara asta”, a mai spus fostul participant de la “Chefi la cuțite” care are vâsta de 27 de ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI