02 iul. 2022 | 18:52

Cine e femeia pe care Cătălin Botezatu o ține ‘la secret’: „Am zăpăcit-o”

Monden
Cine e femeia pe care Cătălin Botezatu o ține 'la secret': „Am zăpăcit-o”
Cătălin Botezatu are o femeie pe care o ține departe de ochii curioșilor.

Cătălin Botezatu a fost mereu înconjurat de femei. Indiferent dacă este vorba despre modele sau domnișoare cu care s-a iubit nebunește, vedeta a avut mereu în stânga și în dreapta sa reprezentante ale sexului frumos. Celebrul designer vine acum cu mărturii neașteptate despre una dintre ele. Doamna îi este alături de mulți ani, iar el susține că a reușit să o scoată din minți deja de multe ori. Iată ce mărturii mai face juratul de la emisiunea ,,Bravo, ai stil”!

Cătălin Botezatu, mărturii despre femeia din viața sa: îi este alături de mulți ani

Cătălin Botezatu a fost mereu înconjurat de femei. Acesta este cunoscut ca un bărbat ce a iubit multe dintre frumusețile de la noi. Totuși, designer-ul a mărturisit că are o doamnă care îi este alături de ani buni și pe care a reușit să o mai scoată din minți în tot acest timp.

Bărbatul și-a schimbat complet viața în ultimul timp, iar acum susține campaniile de reciclare și diversifică deșeurile ca la carte. De asemenea, el și-a învățat prietenii și comunitatea din mediul online să îi urmeze exemplu și să acorde atenție asupra acestui aspect.

,,Am zăpăcit-o…”

Noul stil de viață a dat-o peste cap pe femeia care îl ajută la curățenie pentru că depozitarea gunoiului în locuința lui se face în containere separate și se ridică în zile diferite.

„M-am învățat să reciclez, de fapt m-au învățat Sorin și Cristi, prietenii de care îți spuneam că au inițiat acest proiect, iar eu am militat mai departe și mi-am învățat toți prietenii. Am acasă tot felul de containere.

Locuiesc într-o zonă rezidențială care are astfel de containere și o fac cu mare plăcere. Femeia de serviciu este puțin înnebunită pentru că am zăpăcit-o cu sticlă la sticlă, hârtie la hârtie și m-a întrebat câți saci mai facem.

Cel mai nasol este când trebuie să le ducă, dar o ajut eu pentru că ea este și mică de înălțime și mai slăbuță. Oricum sunt învățat de mic, căci mama mea îmi spunea mereu să duc gunoiul. Îl duc eu, măcar să-l duc unde trebuie”, a povestit amuzat Cătălin Botezatu pentru ego.ro.

,,Toate astea afectează”

Vedeta a declarat că totul poate fi reciclat, iar dacă toți oamenii se vor purta civilizat în acest sens întreaga planetă va avea de câștigat și vor fi mai puține probleme la nivel global.

„Totul poate fi reciclat, asta este clar. Dacă cu toți ne vom purta civilizat în acest sens vom avea un oraș, o țară, o planetă mai curată și, de ce nu, mai puține probleme pe plan global. Pentru că toate astea afectează clima, afectează tot și practic toate aceste lucruri rele se întâmplă din cauza noastră”.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro