Cătălin Botezatu, adevărul despre femeia pe care a iubit-o cel mai mult. Ce a spus despre relațiile amoroase

Cătălin Botezatu, adevărul despre femeia pe care a iubit-o cel mai mult. Ce a spus despre relațiile amoroase
Cătălin Botezatu, despre relațiile amoroase din trecut

Cătălin Botezatu a surprins recent cu mărturiile sale. Celebrul designer a spus adevărul despre femeia care i-a dat lumea peste cap. Ce a dezvăluit vedeta despre relațiile sale amoroase?

Cătălin Botezatu, detalii despre relațiile amoroase

Cătălin Botezatu a recunoscut că este un om excentric și că a făcut întotdeauna ce a poftit, ‘regulă’ pe care o respectă chiar și acum. Tocmai pentru că este un personaj controversat de-a lungul anilor au existat mai multe speculații cu privire la relațiile sale amoroase, unele mai puțin adevărate.

Iată că designer-ul a clarificat situația după ce a dezbătut subiectul mult așteptat în cadrul unui nou interviu. Acesta și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre marea sa iubire.

Creatorul de modă a recunoscut că încă o iubește și acum pe femeia alături de care a petrecut 7 ani, cu toate că a fost o poveste de dragoste interzisă. Dintre toate frumusețile pe care a pus ochii și care i-au ajuns mai mult sau mai puțin în pat, Dana Opsitaru i-a rămas veșnic în suflet. Aceasta era o femeie măritată la începutul relației dintre cei doi.

„Am iubit-o cu adevărat, și o iubesc încă, pe Dana (femeia cu care a fost împreuna 7 ani). Ea înseamnă mai mult decât orice pentru mine. O iubesc foarte tare, și-a pus o amprentă extrem de pozitivă asupra bărbatului din mine”, a mărturisit Cătălin Botezatu într-o emisiune tv.

„Am iubit multe, multe femei”

Bărbatul nu s-a oprit aici și a continuat cu dezvăluirile din sectorul amoros cu Bianca Brad și Tania Budi, două dintre divele de la noi extrem de frumoase. Mama designer-ului chiar i-a mărturisit ca își dorește ca una din ele să fie mama copiilor săi.

„Am iubit multe, multe femei, și sper să o mai fac. Bianca Brad nu a fost iubita mea, eram îndrăgostit groaznic de ea. Ei îi datorez debutul meu în modeling. Cu Tania Budi am avut o relație frumoasă, mama îmi zicea că voia să fie mama copiilor mei, este o femeie superbă”, a continuat designerul.

Detalii din relația cu una din gemenele Vlasov: „Nu aș fi mers până într-acolo”

În cele din urmă a clarificat un scenariu mai complicat. În acesta se regăseau gemenele Wanda și Ingrid Vlasov. Acesta a subliniat că doar prima i-a fost iubită, nu și a doua sau ambele cum s-a vehiculat într-un timp.

„Pe Wanda (Vlasov) am iubit-o foarte mult, pe Ingrid (Vlasov) am respectat-o foarte mult. Nu aș fi mers până într-acolo, încât în aceeași casă, în același timp, să fac așa ceva cu două surori. Ele erau inseparabile, fiind și gemene”, a specificat creatorul de modă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI