Cine e de vină pentru divorțul dintre Mihai Mitoșeru și Noemi. S-a aflat abia acum

Cine e de vină pentru divorțul dintre Mihai Mitoșeru și Noemi. S-a aflat abia acum
Cine a fost de vină pentru divorțul dintre Mitoșeru și Noemi?

Noemi și Mihai Mitoșeru au avut una din cele mai încâlcite și discutate relații din showbiz-ul românesc. Cei doi și-au spus definitiv adio, dar chiar și după divorț îi regăsim împreună. Cine a fost de vină pentru separarea acestora?

Motivul divorțului dintre Mihai Mitoșeru și Noemi

Mihai Mitoședu și Noemi nu se opresc din a surprinde pe toată lumea. Cei doi păreau la distanță să aibă o relație simplă și normală, dar detaliile au făcut cu siguranță diferența și au dus povestea lor pe alte culmi.

Mariajul acestora a apărut târziu în peisaj, iar atunci când a veni nu a adus prea multă liniște și stabilitate așa cum ar fi sperat cei doi. Aceștia s-au găsit la notar pentru a oficializa divorțul la scurt timp după ce au spus DA în fața ofițerului stării civile.

Prezentul încă îi găsește împreună. Deși divorțați oficial de aproximativ doi ani, vedetele sunt des văzute împreună și au o relație care e greu de descifrat. Mai mult decât atât, ipostazele tandre nu lipsesc nici ele. Mulți nu înțeleg ce se întâmplă cu adevărat între ei și de ce povestea lor rămâne încă o nebuloasă.

„Au reuşit să îi despartă. Mihai a fost extrem de bulversat”

O sursă apropiată cuplului a venit cu mai multe detalii despre acest subiect: „Între Mihai şi Noemi există ceva ce nici măcar ei nu pot explica. Se iubesc, asta pot spune sigur, însă ea nu vrea să treacă peste momentele dificile pe care le-a trăit în relaţie. Nu pot spune că au fost chestii grave, însă discuţiile mici au reuşit să îi despartă.

Mihai a fost extrem de bulversat în perioada asta, după cum bine ştie toată lumea mama lui a fost grav bolnavă, iar pentru el a fost foarte greu. Ea i-a fost alături, iar pentru Mihai asta a contat foarte mult.”

„Mi-a spus, la un moment dat, că a reflectat mult la ceea ce s-a întâmplat între el şi Noemi şi şi-a dat seama că el a fost de vină pentru faptul că s-au despărţit. Şi-a dat seama că orgoliul nu l-a mai lăsat să gândească raţional şi a luat nişte decizii pripite. Acum nu ştiu dacă o aşteaptă pe ea, dar când îmi mai povestea mie despre fetele cu care s-a văzut, mereu le găsea defecte. De nimeni nu a putut să se apropie. Dar acum rămâne de văzut ce se va întâmpla”
O sursă apropiată cuplului (Sursa: cancan.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI