28 aug. 2020 | 18:43

Cine e Cristina, fosta soție a lui Bănel Nicoliță. Cum s-au îndrăgostit, de fapt, și în ce relație a rămas cu fotbalistul

Monden
Cine e Cristina, fosta soție a lui Bănel Nicoliță. Cum s-au îndrăgostit, de fapt, și în ce relație a rămas cu fotbalistul
În ce relații a rămas Bănel Nicoliță cu fosta soție? 

Bănel Nicoliță are un eșec în dragoste. Acesta a divorțat de mama copiilor săi. Cine este fosta lui soție și cum s-au îndrăgostit cei doi? Au rămas sau nu în relații bune?

În ce relații a rămas Bănel Nicoliță cu fosta soție?

Bănel Nicoliță s-a despărțit de soția sa, lucru care a luat prin surprindere pe toată lumea. Cei doi păreau că au o relație extrem de frumoasă și împlinită, dar se pare că povestea lor a ajuns în cele din urmă la final. Bănel și Cristina s-au căsătorit în iulie a lui 2014, în Brăila. Fosta sa soție a fost mereu privită extrem de bine atât de familia celui pe care l-a făcut tată de două ori, cât și de cei care se aflau în jurul cuplului. Discreția, modestia și eleganța nu au părăsit-o nici când mariajul a ajuns la final. “Arata mai ceva ca un fotomodel, poate concura oricand cu mare succes la un concurs de miss”, scria libertatea.ro la inceputul relatiei lor.

Fotbalistul a cunoscut-o pe Cristina în anul 2008, la Brăila, moment în care ea nici nu știa cine este, de fapt. “Ne-am cunoscut la Braila. Mi s-a parut un baiat cumsecade. Eu nu stiam ca joaca la Steaua. Mi-am dat seama ca e cineva cunoscut, dupa reactia celor din jur”, declara Cristina Pisică la inceputul relatiei cu sportivul. Pe vremea aceea, ea era studentă la Finanțe Bănci, iar el juca la Steaua. Surse apropiate de foștii soți susțin că cei doi au rămas în relații bune, mai cu seamă că au două fetițe împreună.

Bănel Nicoliță a rămas în relații bune cu fosta soție

Bănel Nicoliță a rămas în relații bune cu fosta soție

De ce s-au despărțit?

Mariajul lor s-a dus pe apa sâmbetei din cauza neglijenței care a intervrenit din partea lui Bănel Nicoliță. Sportivul se pare că era atât de ocupat să pună pe picioare școala de fotbal de la Făurei încât a uitat ceea ce era mai important.

“Au fost ani la rand in care el a plecat la Faurei, iar ea a ramas singura si cu fetele si cu gradinita. Dorinta lui de a duce pe culmi acea echipa de fotbal l-a facut sa fie neglijent cu familia si sa cheltuiasca bani peste masura. Cristina il certa mereu din aceasta cauza. El si ultimul leut il dadea pentru echipa aceea de fotbal. La un moment dat, distanta si-a spus cuvantul”
Surse apropiate de Nicoliță (Sursa: impact.ro)

Parteneri
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „Pe barosăneală, așa cum îi plăcea ei!”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Pensiile pe luna iunie. Banii vor fi livrați mai târziu
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
S-a schimbat legea în 2024 pentru cei care stau la bloc. A devenit obligatoriu să raportezi la stat
Capital.ro
Ceaiul semifermentat care te ajută la digestie după mesele de Paşte şi te relaxează fără să dea somnolenţă
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
PENSII „digitalizate”. CNPP se modernizează complet
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro