Cine e bărbatul cu care Bianca Drăgușanu a fost văzută la piscină. Am aflat adevărul despre relația lor, dar și cea cu Bădălau EXCLUSIV

Cine e bărbatul cu care Bianca Drăgușanu a fost văzută la piscină. Am aflat adevărul despre relația lor, dar și cea cu Bădălau EXCLUSIV
Bianca Drăgușanu, în vacanță cu soțul unei prietene

Cine e bărbatul cu care Bianca Drăgușanu a fost văzută la piscină? Sursele noastre au reușit să spulbere misterul care a învăluit-o din nou pe blondă. Dacă până mai ieri își făceau planuri de căsătorie, relația acesteia cu Gabi Bădălău a intrat într-o mică… pauză. Vedeta evită să vorbească despre acest subiect, precizând însă pentru Impact.ro că altele ar fi prioritățile sale.

Cine e bărbatul cu care Bianca Drăgușanu a fost văzută la piscină

După divorțul și scandalul cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu își găsea fericirea în brațele lui Gabi Bădălău. S-au iubit cu foc și, după câteva luni de relație, cei doi își făceau deja planuri de căsătorie. Evident, după ce afaceristul își încheia toate socotelile cu divorțul de Claudia Pătrășcanu, fosta soție cu care are doi copii.

Surpriză însă! Potrivit apropiaților, relația dintre cei doi ar fi luat o mică pauză după ce aceasta s-a întors din vacanța din Antalya. Mica escapadă a fost petrecută alături de fiica ei și a lui Victor Slav, Sofia, și de mama Biancăi Drăgușanu. Vedeta evită să facă vreun comentariu pe marginea acestei despărțiri, dar mărturisește că, în acest moment, are alte priorități în afara căsătoriei.

”Am prioritățile mele, copilul meu, în acest moment. Am învățat din greșeli, ce e între mine și Gabi vreau să rămână doar între noi”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Impact.ro.

Cât despre rochia de mireasă, vedeta ne-a spus:

”Rochia de nuntă am vândut-o, mă refer la cea pentru altă căsătorie. Am vrut inițal să o dau gratis, dar am luat până la urmă pe ea banii pentru material”, ne-a mai dezvăluit blonda, în exclusivitate.

Vedeta a dat totodată de înțeles că o altă rochie pentru ea, pentru o altă nuntă, nu s-a apucat să creeze.

”Acum lucrez pentru rochia de prezentare la Fashion Week. Numai materialul ma va duce cred la vreo 4.000 de euro”, a mai zis aceasta.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre Gabi Bădălău

Bianca a adăugat că părerea sa despre Gabi Bădălău nu s-a schimbat și nu se va schimba.

”Gabi este un bărbat extraordinar, un tată exemplar. Eu nu am auzit și nu am văzut până acum un bărbat așa de implicat, care face atâtea sacrficii pentru copiii lui (n.r. din mariajul eșuat cu Claudia). În fiecare zi de vineri, se duce mereu până la Constanța doar ca să-și vadă copiii, și suferă că nu-i are lângă el”, ne-a mai spus aceasta.

Bianca a negat totodată că ar fi în acest moment cu altcineva, după ce a apărut o fotografie cu ea, alături de un alt bărbat:

”Cosmin e soțul prietenei mele. Niciodată nu mi-aș mai expune relația, dacă mi-aș face alta”, a conchis blonda, pentru Impact.ro.

Bianca Drăgușanu, despărțiri și împăcări

Bianca Drăgușanu trăiește o poveste de dragoste cu Gabi Bădălău de la începutul acestui an. Cuplul a trecut deja prin numeroase despărțiri și împăcări. În prezent, afaceristul se află în proces de divorț cu fosta soție pentru custodia celor doi băieți, Gabriel și Nicholas.

De-a lungul acestei relații, Bianca nu a ascuns faptul că dorește să îmbrace din nou rochia de mireasă. La scurt timp după ce relația dintre Bianca și Gabi Bădălău a devenit cunoscută, Claudia Pătrășcanu a lansat o serie de vorbe urâte la adresa acesteia, urmate de replicile acide ale blondinei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI