Anamaria Prodan, interviu exploziv despre Reghecampf. Secretele au fost dezvăluite, acum totul e clar!

Anamaria Prodan, interviu exploziv despre Reghecampf. Secretele au fost dezvăluite, acum totul e clar!
Anamaria Prodan, interviu exploziv despre Reghecampf

Anamaria Prodan a început în forță anul 2022. Aceasta a petrecut noaptea dintre ani într-o locația exclusivistă din Dubai, alături de persoane dragi ei, în luxul caracteristic. Impresara promite, de altfel, că anul acesta va fi cel mai bun an și că „pierzătorii vor dispărea”. Aceasta a dat, de curând, și un interviu despre soțul ei, în care dezvăluie toate secretele unei căsnicii aparent perfecte.

Anamaria Prodan, interviu exploziv despre Reghecampf

Anamaria Prodan continuă seria dezvăluirior explozive despre cuplul pe care l-a făcut cu Reghecampf vreme de 16 ani. Deși familia ei a fost exact cum s-a prezentat în celebrul lor reality show, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în vremea în care aceasta încerca să își salveze mama grav bolnavă.

Anamaria Prodan a spus că această situație tristă ar fi trebuit să o apropie mai mult de soțul ei, însă s-a întâmplat exact opusul.

„Familia asta a fost exact familia aia pe care o vedeai în reality show, am crezut foarte tare în soțul meu, nu mi-am verificat o dată soțul. Toata lumea îmi spunea așa, asa… fără falsă modestie, l-am creat și l-am inventat de la A la Z.

A avut capacitatea să se ridice, să fie ca un burete … am făcut cea mai frumoasă echipă din România până într-o zi când nu știu ce s-a întâmplat, când eu încercam s-o salvez pe mama și un an am fost plecată peste tot să găsesc … și am crezut că lucrul ăsta îl va face pe soțul meu să fie mai aproape de mine și de copii.

El a decăzut cumplit, a intrat într-o lume pe care noi nu vrem s-o pomenim vreodată. Noi nu avem legătură cu ce se aude acum în oraș, de prostituție, alcool, droguri. Nu vreau ca cei 4 copii să aibă legătură cu așa ceva. Eu am considerat așa: doi ani de zile l-am acoperit pe soțul meu”, a spus Anamaria Prodan, în interviul începutului de an, potrivit RealitateaPlus.

A știut de amanta spțului ei

Impresara a recunoscut și că a știut de amanta soțului ei, descoperind situația și, totodată, încercând să acopere relația extraconjugală a soțului ei până ce divorțul dintre ei s-ar fi finalizat.

„Da, am aflat încet, încet, l-am acoperit, am încercat să-i explic… Că un bărbat de talia lui trebuie să intre cu capul sus, să nu-și dea lumea coate. L-am rugat să țină departe această amantă până se finalizează divorțul, că aici e vorba de putere de familie, demnitate, pe care el nu le-a avut ca și mine din familie.

Nu a reușit să înțeleagă până la vârsta asta că familia este cel mai sfânt lucru pe care ți-l poate da Dumnezeu și este cel mai important lucru în viață. (…) Eu de multe ori am iertat. Un bărbat slab poate fi distrus de o femeie și târât într-o zonă în care el poate chiar fără voia lui poate distruge familia și copiii. Reghe a făcut bani datorită mie.

Este ceea ce este astăzi datorită mie și copiilor lui… dacă nu existam în viața lui, era eternul anonim care este și astăzi. L-am luat din liga a doua și alături de care … am construit ceva ce foarte puțini oameni au abilitatea s-o facă”, a mai spus Anamaria Prodan.

„Ar trebui sa-mi dea viața”

Impresara a mai declarat și că i-au dispărut bani din conturile familiei, de ordinul milioanelor de euro și că nu prea au ce împărți, întrucât ei i-ar aparține aproape toată averea. Și ori de câte ori Anamaria Prodan l-a așteptat să meargă la notar pentru a se separa, soțul ei ar fi venit plângând să îi ceară iertare. Anamaria Prodan a încheiat șirul dezvăluirilor făcute la început de an spunând că soțul ei îi datorează viața și recunoștința.

„Dar știi de câte ori am stat și l-am așteptat să mergem la notar? Dar venea plângând de fiecare dată, cerându-și iertare. Probabil că-l are cu ceva la mână, cineva a intrat în zona asta în care te-ai terminat pe viață. Te anulezi.

După ce a murit mama, am căutat să văd ce are mama. Așa dosar de-a lungul acestor 16 ani … milioane de euro dați împrumut lui Laurentiu… semna cu mânuța lui. Am plâns… ar trebui sa-mi dea viata. Viața lui … recunoștința. Să-l fac nr 1. Din păcate. Am realizat că nu reușește. Se împiedică și merge din genunchi…

Copiii mei și eu am înțeles că, de fapt, viața tu ți-o faci frumoasă, nimeni altcineva, niciun soț, dacă ești femeie puternică și știi că poți să faci banii tăi… Noi, care suntem azi în casă, am depășit chestia asta, să ne uităm ce spune lumea”, a conchis Anamaria Prodan.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și soțul ei a fost unul dintre cele mai intens mediatizate subiecte ale anului 2021, iar povestea continuă. Pe 7 februarie 2022 va avea loc prima înfățișare la tribunal.