Cine e Alexandra Duli de la Survivor România 2022. Motivul prezenței sale în cursă i-a uimit pe toți

Cine e Alexandra Duli de la Survivor România 2022. Motivul prezenței sale în cursă i-a uimit pe toți
Cine este Alexandra Duli de la Survivor Romania 2022

Duminică, 16 ianuarie, a început un nou sezon Survivor România, de data aceasta pe PRO TV. 12 Faimoși și 12 Războinici au intrat în cursă pentru marele premiu de 100.000 de euro din finala ce va avea loc în vară. Cine este Alexandra Duli, Războinica ce a cunoscut deja succes pe micile ecrane din România.

Cine este Alexandra Duli din echipa Războinicilor de la Survivor 2022

Survivor România 2022 a avut premiera duminică, 16 ianuarie, pe PRO TV, când noul sezon a debutat în forță pe plaja din Republica Dominicană. Daniel Pavel, prezentatorul reality-show-ului a dat startul unui sezon ce promite a fi intens, plin de suspans, adrenalină și aventură.

Primul joc din sezonul Survivor România 2022 i-a făcut victorioși pe Războinici. Cei din echipa albastră au câștigat jocul pentru recompensă și au fost răsplătiți cu uneltele necesare pentru a-și construi spațiul unde vor dormi pe insulă.

Din echipa Războinicilor din acest sezon Survivor România fac parte 3 fețe cunoscute publicului larg. Pe lângă Blaze de la matrimonialul Mireasa și chef Elena Matei de la Chefi la cuțite, o vedem pe Alexandra Duli, fosta participantă la Burlacul, ultimul sezon ce l-a avut ca protagonist pe Andi Constantin, un alt fost Războinic din Republica Dominicană.

Încrezătoare în propriile sale forțe, tânăra de 24 de ani este manager și a venit să demonstreze că poate câștiga Survivor România 2022. Alexandra Duli provine din Lupeni, județul Hunedoara, dar este plecată de ani buni în străinătate, fiind stabilită la Londra. Războinica este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde este susținută de aproape 17.000 de internauți.

„Eu am venit aici să vă arăt că nu trebuie să fii sportivă ca să câștigi Survivor 2022.”, au fost cuvintele cu care Alexandra Duli s-a prezentat la Survivor România 2022.

Războinicii au câștigat primul joc al sezonului 2022 de la Survivor România

Celor 12 Războinici li se alătură cei din echipa Faimoșilor, formată din Andreea Tonciu, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, CRBL, Otilia Bilionera, TJ Miles, Radu Itu, Elena Chiriac, Robert Niță și Laura Giurcanu.

Jocul de recompensă care a debutat la Survivor România 2022 a fost câștigat miraculos de cei din echipa Războinicilor, spre surprinderea Faimoșilor, care au fost siguri de victorie în momentul în care conduceau scorul cu 8 la 5.

Lupta a fost strânsă între cele două echipe, iar TJ Miles a fost cel care i-a felicitat pe adversarii săi, aplaudându-i la final. Cu toate acestea, Faimosul le-a transmis un mesaj Războinicilor, acela că „e și mâine o zi”, dându-le de înțeles că vor munci din greu pentru a recupera.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI