09 aug. 2021 | 21:26

Cine e actorul care a achitat 30.000 de euro nota de plată în Nuba Mamaia. Ce legături are cu BRomania, de fapt

Monden
Cine e actorul care a achitat 30.000 de euro nota de plată în Nuba Mamaia. Ce legături are cu BRomania, de fapt
Ce actor a achitat o notă uriașă de plată la un club de fițe din Mamaia

Notă uriașă de plată în Mamaia! Un actor a decis să nu se uite la bani atunci când vine vorba de distracția dintr-un club de lux din cunoscuta stațiune, așa că a achitat nu mai puțin de 30.000 de euro, sumă considerată fabuloasă de mulți români.

Notă de plată de 30.000 de euro în Mamaia. Ce actor a achitat-o

Mamaia este stațiunea preferată de milionarii ce își doresc să se distreze pe litoralul românesc, așa că mulți preferă să ofere sume uriașe de bani pentru a se bucura de cele mai bune băuturi. Notele de plată din cluburi sunt unele ce nu pot să fie trecute cu vederea.

De această dată, un actor a scos din buzunar 30.000 de euro pentru a achita băutura consumată într-un club de fițe din Mamaia. Mișu Popescu a vrut să petreacă o noapte de pomină pe litoralul românesc, așa că nu a mai ținut cont de nimic și a plătit o sumă mare pentru distracția sa.

Actorul s-a distrat pe cinste în clubul Nuba din Mamaia, așa că a achitat o notă de plată în valoare de 150.000 de lei, echivalentul a 30.000 de euro, în momentul în care petrecerea s-a terminat. Bineînțeles, băuturile fine au curs pentru Mișu Popescu și prietenii săi, potrivit Replica de Constanța.

Aroganță la Nuba. Mișu Popescu nu s-a uitat la bani

Șampania a fost adusă cu artificii la masa la care au stat Mișu Popescu, prietenii săi, dar și iubita lui, Eliana. Totuși, chiar dacă a petrecut o noapte de pomină, actorul nu a stat mult pe gânduri și a plecat direct după club la aeroport, destinația fiind Miami.

Mihai Gabriel Popescu, cunoscut drept și Mișu Popescu, este un fost consilier al lui Ludovic Orban pe vremea în care președintele PNL deținea funcția de Ministru al Transporturilor, adică în 2007. În aceeași perioadă, actorul era numit și administrator la Compania Națională de Drumuri.

Ce legătură are actorul cu BRomania, de fapt. Ce au făcut împreună

Mișu Popescu are legături și cu BRomania, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România. Cunoscutul politician a plecat, ulterior, în SUA, unde a pus bazele și unei filiale PNL. Acesta nu s-a oprit aici, fiind atras și de actorie în momentul în care s-au pus bazele filmului ‘Miami Bici’.

Celebra comedie ‘Miami Bici’ a fost filmată chiar în vila pe care o deține Mișu Popescu în Miami, așa că acesta nu a stat pe gânduri și a jucat și rolul băiatului rău din film, numit Mișu. De această dată, el s-a întors în România pentru a se distra pe cinste, așa că nu s-a uitat la bani pentru această aroganță.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro