Cine au fost iubiții Deliei Matache. Puțini știu că vedeta s-a iubit cu el

Cine au fost iubiții Deliei Matache. Puțini știu că vedeta s-a iubit cu el
Bărbații din viața Deliei Matache. Puțini știu că s-a iubit cu aceștia

Delia Matache pare că a fost dintotdeauna implicată în povestea de iubire pe care actualmente o are alături de Răzvan Munteanu. Ei bine, cântăreața a avut parte de câteva eșecuri bune înainte să-și găsească echilibrul pe care îl are alături de soțul ei. Cine sunt bărbații din viața Deliei?

Bărbații din viața Deliei Matache

Delia Matache nu a avut întotdeauna parte de povești de iubire nemaipomenite. Desigur, acestea au apărut în viața ei ca lecții de viață, mai apoi întâlnindu-l pe Răzvan, cel cu care este căsătorită. Deși sunt căsătoriți de ani buni, aceștia susțin că sunt bine și că momentan nu sunt deciși să facă pasul următor și să devină părinți. Înainte de Munteanu, Delia a fost implicată într-o relație cu Florin Munteanu, om de afaceri. Aceștia s-au iubit preț de doi ani, relația începând în anul 2003, după ce a decis să se lanseze solo.

Din anul 2004 până în anul 2006 s-a îndrăgostit de Edi Iordănescu, fiul fostului antrenor al naționale de la acea vreme. După ce Delia a pus punct poveștii cu acesta, s-a iubit tot doi ani cu Matteo. În cele din urmă, au decis să meargă pe drumuri separate, iubita cântăreață la întâlnit cu cel care avea în scut timp să o aducă la altar. “Nu mă grăbesc. Nu simt nevoia. Nu vreau să fac asta pentru că e la modă. Atât eu cât și Răzvan ne dorim mult un copil și o să vină la un moment dat pentru că așa e firesc și normal, dar chestia asta trebuie făcută când simți că e nevoie. Încă mai vreau să copilăresc”, povestea Delia în urmă cu ceva timp.

Bărbații din viața Deliei Matache
Bărbații din viața Deliei Matache

Despre relația cu soțul său

„Relația noastră a evoluat firesc, cam ca în majoritatea cazurilor. Nu am avut întâmplări nefericite, totul merge normal. Mi se pare că nu ne facem suficient de mult timp pentru noi și chiar aș vrea să mă ocup de acest aspect: să am mai mult timp liber și să călătoresc mai mult sau să stau degeaba mai mult. (râde) Nu știu în ce măsură pot, dar aceasta îmi este dorința. Asta trebuie să faci cât trăiești, să călătorești, nu trebuie să fii sluga nimănui, a niciunui sistem, a niciunui șef. Mi se pare că, dacă ai opțiunea aceasta, e sinucidere curată să nu o faci”
Delia Matache

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI