Ea a lăsat-o fără cuvinte pe Delia, chiar de ziua ei. Ce mesaj a primit artista

Ea a lăsat-o fără cuvinte pe Delia, chiar de ziua ei. Ce mesaj a primit artista
Ea a lăsat-o fără cuvinte pe Delia, chiar de ziua ei. Ce mesaj a primit artista

Delia a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 38 de ani, iar familia și prietenii i-au transmis deja multe mesaje de suflet. Dintre toate mesajele primite de talentata artistă, unul a lăsat-o fără cuvinte de-a dreptul. Iată care!

Ea a lăsat-o fără cuvinte pe Delia, chiar de ziua ei

Delia este una dintre cele mai iubite artiste din România. Fiecare apariție a ei este una excentrică și provocatoare, dar și extrem de energică. Fanii au început să o felicite încă de la primele ore ale dimineții, la împlinirea celor 38 de ani.

Delia a primit foarte multe mesaje de felicitare, dar cel care a impresionat-o cel mai mult, fără doar și poate, este de la mama ei. Mai exact, Gina Matache i-a dedicat un frumos colaj cu poze din copilăria artistei, pe care l-a împărtășit și cu fanii în mediul online, alături de un mesaj emoționant.

Ce mesaje a primit artista

”La mulţi ani, copil bălai! Delia, să nu laşi timpul să te schimbe, să ai grijă de tot ce iubeşti şi să ajungi la anii, la care să faci acelaşi filmuleţ pentru copilul vostru”, a scris Gina Matache pe Facebook.

 

 

View this post on Instagram

 

Colaj facut de mamiiiii!! Mami te iubesc @ginamatache7 ✨✨✨ #happybirthdaytome

A post shared by Delia (@delia) on

Delia este renumită pentru spiritul ei rebel, menționând în mai multe interviuri că se simte ca un copil chiar și la vârsta maturității. Chiar dacă cea mai mare dorință a mamei Deliei este ca fiica cea mare să îi dăruiască un nepot, Delia afirmă că nu se simte pregătită să devină mamă. Mesajul primit de la mama ei a impresionat-o profund pe Delia, care a repostat colajul cu poze pe conturile de socializare.

”Colaj făcut de mamiiiii! Mami, te iubesc! ✨✨✨”, a scris Delia pe Instagram. De asemenea, fanii au transmis şi ei urări speciale pentru sărbătorita zilei. Și Oana, sora mai mică, i-a transmis un mesaj de ziua ei, în stilul caracteristic. Prin urmare, Oana a postat pe Instastory o imagine pe care a postat-o mama lor, făcând și o glumă la adresa Deliei: „Aoleuuu. Avea ea șapcă cu Venus. La mulci ani!”, a fost mesajul transmis de Oana Matache.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI