28 apr. 2024 | 07:57

Cine ar putea fi următorul preşedinte al României. Carmen Harra, previziune neaşteptată pentru alegeri: „Diaspora joacă un rol”

Politică
Cine ar putea fi următorul preşedinte al României. Carmen Harra, previziune neaşteptată pentru alegeri:
Se așteaptă ca Alegeri prezidențiale 2024 din septembrie să fie o afacere mult mai strânsă,

Așa cum s-a mai scris, anul 2024 este un an al premierelor, cel puțin unele electorale, având în vedere că vom avea 4 tururi de alegeri, inclusiv cele prezidențiale, care vor avea loc pe 15 septembrie, înainte cu trei luni de cele parlamentare. Candidați sunt, dar mulți se întreabă cine ar putea fi următorul preşedinte al României, iar Carmen Harra are o previziune neaşteptată pentru alegeri: „Diaspora joacă un rol”.

Alegeri pentru mai mult de jumătate din populația Terrei, în 2024

Cosmosul a lucrat intens!, am putea spune, având în vedere că în acest an în Europa, SUA și chiar în zona Asiei, 2024 este un an plin de campanii electorale și alegeri, un an care se anunță a fi cel mai mare an electoral din istorie, mai mult de jumătate din cetățenii lumii urmând să se prezinte la urne.

Cine ar putea fi urmatorul presedinte al Romaniei. Carmen Harra, previziune neasteptata pentru alegeri Diaspora joaca un rol

Multe dintre aceste alegeri vor avea loc în Europa, unde alegerile pentru Parlamentul European din iunie au loc în contextul în care UE se confruntă cu provocări fără precedent în materie de apărare, extindere, migrație și reformă internă.

În prezent, România este guvernată de PSD și PNL, iar la ultimul sondaj pentru alegerile din 2024, PSD și PNL ar urma să se claseze pe primul și, respectiv, al doilea loc la viitoarele alegeri, cu 30% și 19% din voturi.

Cine ar putea fi următorul preşedinte al României?

Prin urmare, este probabil ca această alianță să continue, ceea ce, la rândul său, va atenua temerile privind accederea la putere a Alianței pentru Unitatea Românilor (AUR), de extremă dreapta. Sprijinul în creștere al acestui din urmă partid face ca AUR să fie în prezent la egalitate cu PNL, cu 19% din sprijinul alegătorilor.

Se așteaptă ca Alegeri prezidențiale din septembrie să fie o afacere mult mai strânsă, având în vedere ceea ce ne arată cele mai recente sondaje electorale, realizate de IRSOP și alte entități independente, și anume alegerile electoratului în cele două tururi de scrutin:

Turul I, Alegeri Prezidențiale 2024

  • Mircea Geoană – 26%,
  • Marcel Ciolacu – 24%,
  • George Simion – 18,7%,
  • Nicolae Ciucă – 12%,
  • Laura Codruța Kovesi – 9%,
  • Diana Șoșoacă – 8%,
  • Kelemen Hunor – 3%.

Cine ar putea fi urmatorul presedinte al Romaniei. Carmen Harra, previziune neasteptata pentru alegeri Diaspora joaca un rol

Turul II, Alegeri Prezidențiale 2024

  • Mircea Geoană – 61%,
  • Marcel Ciolacu – 39%,
  • George Simion – 25%,
  • Nicolae Ciucă – 37%,
  • Laura Codruța Kovesi – 34%

În ambele situații, Mircea Geoană ar avea toate șansele să devină Președintele României. De cealaltă parte, Președintele în exercițiu, Klaus Iohannis, care nu poate candida din nou după două mandate, se numără printre potențialii candidați pentru a deveni președintele Consiliului European sau al NATO.

Carmen Harra, previziune neaşteptată pentru alegeri

Deși sondajele electorale, aproape toate, îl dau câștigător pe actualul Secretar adjunct al NATO, apar noi variante, iar Carmen Harra are o previziune neașteptată pentru alegeri, dar fără a arăta cu degetul concret spre unul din candidați, doar precizând că „Diaspora joacă un rol„:

„Este un an de revoltă. Eu nu mai văd PNL și PSD la conducere. Lumea vrea altceva, nu ce s-a ales până acum. Jumătate din populația României este peste hotare.

Simt că românul vrea să se trezească, vrea o schimbare majoră. În câteva luni, în România, vor avea loc schimbări uriașe, la care nu ne așteptăm. Poate să apară și cineva peste noapte. Așteptați-vă la neașteptat. Anul acesta vine cu multe surprize. Diaspora joacă un rol în aceste alegeri.

Oamenii nu își mai doresc președinți și regi. Vrem să trăim altfel, vrem un alt sistem. 2024 declanșează un proces de transformare.”, a precizat Carmen Harra, la WOWnews.

Rămâne să așteptăm data de 15 septembrie 2024 și să vedem care va fi, în cele din urmă, lista completă și cine ar putea fi următorul preşedinte al României.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actrița iubită de milioane de români care a avut o dramă neștiută și un destin tragic. Ce cuvinte a rostit înainte să moară
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Schimbare pentru toți românii. Ce se întâmplă cu codul numeric persona
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
UNGARIA ASCUNDE un secret extrem de bine păstrat. Până acum, NIMENI nu a știut aceste lucruri
Capital.ro
Mâncarea viitorului care crește sălbatic în România: Algele Ulva | Cercetători din mai multe țări au venit să le studieze
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro