Cine ar putea fi a treia victimă a lui Gheorghe Dincă. Indiciile găsite de anchetatori, la Caracal

Cine ar putea fi a treia victimă a lui Gheorghe Dincă

O nouă zi de anchetă, noi indicii, noi victime. Este posibil ca o a treia persoană să fi ajuns în mâinile lui Gheorghe Dincă. Despre cine este vorba? Ce s-a descoperit în mașina principalului suspect în cazul de la Caracal?

Cine ar putea fi a treia victimă a lui Gheorghe Dincă

O variantă șocantă prinde contur în cazul Caracal. Ancheta continuă, iar oamenii legii descoperă noi indicii clipă de clipă. Duminică, 18 august, scenariul de la ”casa groazei” din Olt s-a cufundat în mister, căci au apărut noi probe care să indice o a treia victimă; o victimă despre care, momentan, nu se știe mare lucru. Indiciile au fost găsite în mașina lui Dincă.

Cine ar putea fi a treia victimă a lui Gheorghe Dincă. Indiciile găsite de anchetatori, la Caracal
În mașina inculpacului au fost găsite o poșetă albastră și o bijuterie

Este vorba despre o poșetă albastră și o bijuterie care nu aparțin nici Alexandrei, nici Luizei. Ipoteza a fost creionată după ce părinții Alexandrei Măceșanu au arătat că poșeta găsită în automobilul inculpatului nu aparține fetei lor. Cât despre Luiza, în cazul ei este clar că, în ziua dispariție, purta un rucsac. Totdată, nici bijuteria descoperită, probabil un cercel, nu a fost recunoscută de membrii famiilor Măceșanu și Melencu.

Săpăturile în curtea casei principalului suspect în cazul Caracal continuă

De luni, 19 august, anchetatorii vor relua săpăturile în curtea casei lui Gheorghe Dincă. Oamenii legii cred că principalul suspect în cazul Caracal și-a ars victimele și a ascuns oasele și cenușa în locuri diferite. În urmă cu puțin timp, Dincă a indicat anchetatorilor un loc unde pot fi găsite rămășițele uneia dintre persoanele nenorocite de el.

Pista suspectului a fost certă de această dată, într-o pădure de la marginea orașului Caracal găsindu-se fragmente osoase, printre care și un femur aproape întreg despre care medicii legiști spuneau că se pot folosi pentru a descoperi mai multe detalii despre victimă. Din nefericire, fragmentul osos era ”în stare excesivă de calcinare”, astfel că victima din pădure nu a putut fi identificată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI