Rezultatele ADN pentru oasele din pădurea de lângă Caracal. Anunțul INML

Rezultatele ADN pentru oasele din pădurea de lângă Caracal. Anunțul INML

INML va face publice rezultatele testelor AND pentru oasele găsite de anchetatori în pădurea de lângă Caracal, în urma pistei indicate de Dincă. Până în acest moment, se cunoaște că rămășițele aparțin unei tinere cu vârsta cuprinsă între 15 – 19 ani. Dat fiind că oamenii legii au găsit un femur aproape întreg, medicii legiști pot descoperi mai multe detalii despre victimă. Află anunțul INML de mai jos, imediat ce va fi făcut public.

Anunț INML. Rezultatele ADN pentru oasele din pădurea de lângă Caracal

În data de 05.05.2019, Gheorghe Dincă a fost adus în teren, pentru a indica un loc unde și-a ascuns urmele faptelor sale. Principalul suspect pentru crimele de la Caracal a cooperat de această dată și a îndrumat anchetatorii spre un loc unde există probe: în pădurea de lângă Caracal. Oamenii legii au descoperit în teren fragmente osoase, despre care se presupune că ar fi ale Luizei Melencu, prima victimă a lui Dincă.

Rezultatele ADN pentru oasele din pădurea de lângă Caracal. Anunțul INML
ADN-ul din rămășițele umane va fi comparat cu cel al mamei Luizei

Expertiza medico-legală făcută de Institutul Național de Medicină Legală (INML) a arătat că este vorba despre rămășițe ce aparțin unei tinere cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani, alta decât Alexandra Măceșanu. INML a înaintat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra osemintelor.

ADN-ul din fragmentele osoase va fi comparat cu cel al mamei Luizei

„Sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27 iulie 2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe”, a informat DIICOT.

În câteva ore, INML va face publice rezultatele testelor ADN după ce au fost prelevate probe din rămășițele găsite în liziera de lângă Caracal. Conform surselor realitateatv.net, în locul indicat de Dincă a fost găsit un femur aproape întreg, drept pentru care medicii legiști vor putea afla mai multe detalii despre victimă.

La fel ca în cazul fragmentelor osoase descoperite în butoiul din curtea casei lui Gheorghe Dincă, medicii legiști urmează să hotărască, după expertiza ADN, dacă victima este Luiza Melencu sau o altă persoană. ADN-ul din rămășițele umane va fi comparat cu cel al mamei Luizei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI