Cine ar putea deveni noul selecționer la Națională, după Cosmin Contra. Nume surpriza pe lista

Cine ar putea deveni noul selecționer la Națională, după Cosmin Contra. Nume surpriza pe lista
Cine ar putea deveni noul selecționer la Națională, după Cosmin Contra. Foto: Marius Simensen/Bildbyran via ZUMA Press/dpa/Hepta/Sport Pictures

România a pierdut ultimul meci din campania de calificare la Euro 2020, scor 0-5 cu Spania și a terminat pe locul 4 în grupa F a preliminariilor. După umilința cu spaniolii, selecționerul Cosmin Contra a anunțat că pleacă de la echipa națională, întrucât nu și-a îndeplinit obiectivul.

Întrebarea care se află acum pe buzele tuturor este cine va următorul selecționer al echipei naționale de fotbal a României.

Cum arată lista celor propuși pentru poziția de selecționer

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal (FRF) vorbit în cel mai recent interviu despre duelul României cu Islanda din barajul Ligii Națiunilor pentru EURO 2020 precum și despre alegerea următorului selecționer.

Stoichiță a spus că pe listă posibililor selecționeri se mai află Hagi, Petrescu, Sumudică, Rednic, Boloni sau Reghecampf.

„Săptămâna asta sigur se va definitiva. O să vorbesc duminică cu președintele ca să vedem ce se va întâmpla, ca să nu mai fie acest suspans. S-ar putea să aflați până marți, când e conferința. E urât să spui că cea mai la îndemână alegere e Rădoi. Mai sunt Hagi, Petrescu, Sumudică, Rednic, Boloni sau Reghecampf.

Șeful tehnic al Federației susține că toți cei care sunt incluși în acest moment pe lista potențialilor selecționeri sunt pregătiți pentru această poziție, potrvit gsp.ro.

„Toți sunt pregătiți pentru funcția asta. Nu se pune problema să vină un antrenor doar pentru aceste meciuri de baraj. Antrenorul care vine are curajul de a le disputa. Eu nu cred că vreunul dintre cei pe care i-am enumerat se sperie. Îi cunosc foarte bine”, a mai explicat Stoichiță.

Mihai Stoichiță, șeful tehnic al FRF vorbește despre viitorul selecționer. Foto: telekomsport.ro
Mihai Stoichiță, șeful tehnic al FRF vorbește despre viitorul selecționer. Foto: telekomsport.ro

O să discut și cu membrii din Comisie, dar și cu președintele Burleanu. Cine se simte în stare sa vină, e binevenit la Federație. Va fi un antrenor cu licență Pro, cu responsabilitate Și curaj.  Are 3 luni de trebuie să își pregatească meciul cu Islanda”, potrivit declarației lui Mihai Stoichiță acordată la TV Telekom Sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI