08 oct. 2022 | 15:28

Cine ar fi în spatele exploziei de pe podul Crimeii, de fapt. S-a aflat al cui ar fi camionul suspect care a explodat VIDEO

News
Cine ar fi în spatele exploziei de pe podul Crimeii, de fapt. S-a aflat al cui ar fi camionul suspect care a explodat VIDEO
Cine a provocat explozia de la Podul Crimeii

Cine a provocat explozia de pe podul Crimeii? RBC transmite că în spatele acesteia ar fi Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU), citând surse din cadrul organelor de aplicare a legii. Deocamdată, SBU nu a comentat acuzațiile aduse.

Explozia de pe podul Crimeii

SBU a publicat pe canalul său de Telegram o fotografie cu podul Crimeii avariat, un fel de ironie la adresa evenimentului tragic. SBU nu a confirmat direct informația, însă a publicat câteva versuri ale unul mare poet ucrainean Taras Șevcenko: „Răsare soarele/ Podul arde frumos, Privighetoarea din Crimeea/ se întâlnește cu SBU”.

Autoritățile din Ucraina au reacționat și ele pe rețelele de socializare cu privire la aruncarea în aer a podului strategic. Acesta face legătura între peninsula Crimeea și Rusia.

„Crucișătorul purtător de rachete Moscova și Podul Kerci – două simboluri notorii ale puterii ruse în Crimeea ucraineană – s-au dus. Ce urmează, rusnacilor”, este comentariul publicat pe contul oficial de pe Twitter al ministerului ucrainean al Apărării.

Consilierul președintelui Zelenski, Alexei Aretovici, a scris „Mahmureala de după aniversare”, făcând referire la ziua de naștere a lui Putin, care a avut loc vineri, acesta împlinind 70 de ani.

Potrivit anchetatorilor ruși, cel puțin trei persoane au fost ucise în urma exploziei care a avariat Podul Crimeii. De asemenea, rușii au afirmat că l-au identificat pe șoferul camionului capcană.

„Potrivit datelor preliminare, trei persoane au fost ucise în urma accidentului. Este vorba probabil de pasageri ai unei maşini care se afla în apropierea camionului când a explodat”, a indicat Comitetul de anchetă rus într-un comunicat citat de Agerpres.

Mai multe clipuri video din timpul exploziei au apărut pe rețelele de socializare

Explozia ar fi fost provocată de un TIR, iar presa rusă a publicat o imagine cu acesta, în timp ce venea din Krasnodar. Pe imaginile video surprinse de camerele de supraveghere de pe pod se vede un camion care circulă pe pod, exact în locul în care explozia a avut loc doar câteva momente mai târziu.

O altă înregistrare arată exact momentul în care a avut loc explozia. Aceasta pare să fie avut loc din partea dreaptă a podului, ci nu în centrul căii de rulare pe unde trecea camionul.

O altă filmare surprinde o parte din pilonii podului. Pe aceasta se vede cum trece camionul, apoi are loc o explozie. Însă, în același timp se văd niște valuri chiar sub pod. Unii oameni spun că, de fapt, acolo ar fi fost o ambarcațiune care a provocat explozia.

Digisport.ro
A încercat să ridice 105 kilograme, dar i-a căzut bara cu toată greutatea pe gât! Atenție, detalii și imagini cu impact emoțional
Stirile PROTV
Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Ce tragedie. Marele actor ne-a părăsit
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cine salvează UE și România de la dezastru. Expert: „S-au împușcat într-un picior și i-au tras și pe alții după ei”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Dan Diaconescu pregătește marea lovitură. Așa ceva nu s-a mai văzut în România
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Doliu în televiziune! A murit actorul copilăriei noastre. Toți l-am iubit
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
LOVITURĂ CRUNTĂ pentru SENIORI. Aceste PENSII nu se majorează
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro