Cozmin Gușă, analist politic, a dezvălui pe o rețea de socializare faptul că o boală care seamănă cu pneumonia a fost anunțată încă din 2005. Analistul spune că scenariul descris la acea vreme se ”implementează fidel în 2020”.
Cozmin Gușă spune că CIA (Central Intelligence Agency) a anunțat încă din anul 2005 ”dezastrul pandemiei de coronavirus”. El citează raportul Agenției în care se anticipă, pe baza datelor existente la acea vreme, că:
”Spre anul 2020, o boală care va semăna cu o formă gravă de pneumonie se va răspândi în întreaga lume, atacând plămânii și bronhiile și este rezistentă la toate tratamentele cunoscute. Mult mai stupefiantă decât boala în sine va fi DISPARIȚIA SA BRUSCĂ ȘI REAPARIȚIA EI 10 ANI MAI TÂRZIU, înainte de a dispărea pentru totdeauna la fel de rapid precum a apărut”.
Gușă a mai adăugat că în Franța este acum o dezbatere publică cu privire la faptul că virusul a fost creat în mod artificial și că pandemia de COVID-19 ar fi folosită ca o armă de tip geo economic.
”ALEXANDRE ADLER este un istoric și geopolitician francez, care s-a ocupat în ultimii 20 de ani de traducerea pentru public a rapoartelor oficiale ale CIA, avertizând în cărțile scrise despre așa-zisele „previziuni” ale serviciului secret american, care chiar se vor întâmpla. În urmă cu peste 10 ani, a procedat la fel cu RAPORTUL CIA DIN 2005 unde, spre uimirea celor care recitesc cartea, apare clar ceea ce se întâmplă în acest an cu PANDEMIA CORONAVIRUS”.
Ca de obicei, CIA a încercat să prezică viitorul lumii cu 15-20 de ani în avans. Surprinzător este faptul că, raportul oferă o descriere precisă a pandemiei globale. Într-un capitol intitulat „Un posibil focar al unei pandemii globale”, specialiștii agenției au descris un scenariu care arată foarte asemănător cu COVID-19.
Experții CIA au prezis că va apărea o boală respiratorie umană, extrem de contagioasă, virulentă, pentru care nu există un tratament adecvat și care ar putea provoca o pandemie globală.
”Debutul unei pandemii depinde de mutația genetică naturală, de recombinarea tulpinilor virale aflate deja în circulație sau de apariția unui nou factor patogen în populația umană. Tulpinile de gripă aviară foarte patogene, precum H5N1 sunt probabil candidați pentru acest tip de transformare, dar alți agenți patogeni, cum ar fi sindromul respirator acut sever coronavirus și anumite tulpini de gripă vor avea aceleași proprietăți”, a extras ziarul portughez Visao un citat din acest raport.