Cine a presat-o pe Lidia Buble să se despartă de Răzvan Simion. Artista, în lacrimi

Cine a presat-o pe Lidia Buble să se despartă de Răzvan Simion. Artista, în lacrimi
Lidia Buble s-a refugiat după scandalul despărțirii de Răzvan Simion direct în brațele lui. Unde se află acum vedeta

La începutul acestei luni informația despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion a fost cap de afiș în toată presa mondenă autohtonă. Se specula deja de ceva vreme că idila dintre cei doi ar fi fost la final, dar nu se știa nimic cert.

Cine a presat-o pe Lidia Buble să se despartă de Răzvan Simion

Motivul despărțirii celor doi a fost aflat de la persoanele apropiate moderatorului tv, acestea spunând că de jumătate de an au început reproșurile din partea Lidiei, fără un motiv foarte clar. Aceleași surse mai spun că înainte de pandemie, ei au luat o pauză, pentru ca fiecare să se gândească ce își dorește. Ulterior Lidia a decis să se întoarcă în casa lui și a încercat să facă lucrurile să meargă, dar, se pare că nu mai existau sentimente, așa că s-au despărțit.

Cel puțin așa au stat lucrurile, imediat după ce s-a aflat de despărțire, însă acum au început să apară alte informații și o au în prim-plan pe Lidia. Conform unor informații noi tânăra vedetă ar fi fost supusă unor presiuni uriașe înainte de a decide să se despartă de Răzvan Simion. Informațiile vin tocmai din partea Lidiei, aceasta venind în fața fanilor cu un filmuleț în care încearcă să explice decizia luată. Dacă e să ne luăm după cele întâmplate în postarea video de pe Instagram, se pare că tatăl vedetei este cel care ar fi pus presiune pe Lidia de a se despărții de Răzvan.

Artista, în lacrimi într-o discuție cu tatăl ei, pe Instagram

Fiind acasă, în auto-izolare, Lidia Buble a făcut un live pe Instagram împreună cu tatăl ei. Viorel Buble a decis în filmarea cu pricinaa să le vorbească enoriașilor săi și nu numai, despre credința în Dumnezeu se poate observa pe filmare cum Lidia, la un moment dat, nu a mai rezistat și a pocnit-o plânsul. Motivul principal, îl știm deja, dar un alt motiv a fost și momentul în care tatăl ei a început să le vorbească urmăritorilor despre copilăria vedetei, acesta spunând că ”un credincios trebuie să-l facă mândru pe Dumnezeu la fel cum un copil trebuie să facă cu un părinte. El vrea să-i aducem cinste, nu rușine”.

”Așa cum eu, ca și părinte, v-am asigurat, acasă, să aveți hrană, îmbrăcăminte, toate cele… Dumnezeu spune așa: ”Aerul pe care-l respirați vi-l dau eu, apa pe care o serviți v-o dau eu, lumina soarelui v-o dau eu, sănătatea v-o dau eu”. Toate le primim de la Dumnezeu.

Cine a presat-o pe Lidia Buble să se despartă de Răzvan Simion. Artista, în lacrimi
Cine a presat-o pe Lidia Buble să se despartă de Răzvan Simion. Artista, în lacrimi

Și atunci spune Dumnezeu: ”Dacă toate acestea vi le dau eu, unde-mi este cinstea de tată? Mă ascultați voi pe mine?”. Ascultați-mă că vreau să spună profesorul despre voi că am copii cuminți, copii care să nu-mi facă rușine”. Eu mă bucuram atât de mult! Eu, la ora actuală, sunt bucuros când oamenii se întâlnesc cu mine și-mi spun: „vai, ce familie frumoasă aveți! Vai, ce copii buni aveți”.

Eu doresc, așa cum eu sunt ciinsitit de oameni datorită copiilor mei, la fel Dumnezeu, care ne este Tată al tuturor, El vea să-i aducem cinste, nu rușine. (…)”, a spus tatăl Lidiei pe instagram.