17 apr. 2020 | 17:16

Prima seară fără Golden Buzz la Românii au Talent. De ce nu a primit nimeni calificarea direct în semifinale

Știri generale
Prima seară fără Golden Buzz la Românii au Talent. De ce nu a primit nimeni calificarea direct în semifinale
Cine a luat golden buzz la Românii au Talent, vineri, 17 aprilie. Reacția Andrei și a lui Smiley

Numere emoționante pe scena de la Românii au Talent, vineri, 17 aprilie. Ca la fiecare ediție, și în această seară juriul a fost impresionat de momente unice care i-au lăsat fără cuvinte. Însă a fost prima ediție de anul acesta în care jurații nu au apăsat Golden Buzz.

Prima seară fără Golden Buzz la Românii au Talent

Românii au Talent a oferit o surpriză telespectatorilor, în această seară. Obișnuiți ca în precedentele 10 ediții din preselecții, în care jurații au apăsat butonul auriu, iată ca ediția vineri seara este prima de anul acesta în care juriul nu a acordat niciun Gloden Buzz, deși unele numere i-au fermecat pur și simplu pe cei patru membri ai săi.

Concursul Românii au Talent a ajuns la ediția a 11-a din cel de al 10-lea sezon. În fiecare săptămână emisiunea aduce în casele românilor numere de senzație care reușesc să emoționeze și să uimească în același timp.

Până la ediția de vineri, 17 aprilie, au fost acordate 10 Golden Buzz-uri, iar concurenții care le-au primit au fost trimiși direct în semifinale. Cu o singură excepție: Golden Buzz-ul din ediția trecută, acordat Sienei Vușcan, nu i-a mai oferit micuței concurente posibilitatea de a ajunge în semifinală, ea fiind descalificată.

Iată cui au fost acordate cele 10 Golden Buzz-uri:

În prima ediție a emisiunii, care a debutat pe 7 februarie 2020, primul  Golden Buzz a fost acordat de Andi Moisescu lui Erno Varga, iar cel de-al doilea a fost dat de Smiley și Pavel Bartoș lui Gennady Tkachenko-Papizh.

În cea de-a doua ediție a emisiunii simpaticul Theodor Marcu, concurent de numai șase ani, a fost trimis direct în semifinale tot de către Andi Moisescu. Profesorul de matematică de la Românii au Talent a fost impresionat de demonstrația de calcul japonez a micuțului.

Ediția a treia a concursului l-a avut în prim plan pe Radu Pălăniță, de profesie mecanic, ce a primit un meritat Golden Buzz din partea juraților.

În aceeași ediție, Smiley și Pavel Bartoș au apăsat pe ”butonul auriu”, impreionați de prestația Daria Călugăru.

Al șaselea Golden Buzz a fost acordat în ediția de pe 6 martie, când Andra a fost impresionată de Mihai Țigaret, pianistul de 13 ani,  pe care l-a trimis direct în semifinale, apăsând pe butonul auriu.

Vineri, 13 martie, nu a fost o zi cu ghinion pentru stewardessa Aura Marcu. Dimpotrivă, ea a primit șansa de a participa direct în semifinale, după ce carismaticul Florin Călinescu a apăsat pe Golden Buzz, impresionat de numărul ei.

Momentul de dans executat excelent de către Sara Ardelean, o fetiță de numai zece ani, l-a determinat pe exigentul Mihai Petre să apese pe butonul auriu. Fetița a devenit astfel, concurenta care a primit al 8-lea Golden Buzz.

Un nou moment de aur pe scena Românii au Talent a fost executat de cuplul Duo Maintenant, care a avut o prestație excepțională din punct de vedere artistic. Ei au executat un număr de dans ”de nota 10”. Însă nu e de mirare, căci au fost antrenați de singura gimnastă din istorie de nota 10, campioana noastră, Nadia Comăneci.

Al zecelea Golden Buzz din sezonul cu numărul zece al concursului Românii au Talent, a fost acordat Sienei Vușcan. O fetiță de numai zece ani, care a impresionat o țară întreagă prin vocea ei de aur și printr-o prestație rar întâlnită. Momentul artistic a emoționat-o atât de tare pe Andra încât a apăsat pe Golden Buzz. Mai mult, după momentul excepțional al micuței Andi Moisescu a declarat:

„Cred că are cele mai mari șanse să câștige anul acesta!”

Cine a luat golden buzz la Românii au Talent, vineri, 17 aprilie. Reacția Andrei și a lui Smiley

Siena Vușcan, desclaificată de la Românii au Talent

Golden Buzz-ul cu numărul zece, din sezonul zece al emisiunii, oferit Sinei Vușcan, nu a fost de bun augur pentru micuța artistă. Chiar dacă era printre favoritele la câștigarea marelui trofeu, organizatorii au fost nevoiți să o descalifice. Totul din cauza pandemiei de coronavirus și a măsurilor impuse de starea de urgență.

Născută în Los Angeles, fetița de 10 ani locuiește împreună cu părinții ei în China, în orașul Huangdao, extrem de afectat de pandemia de COVID-19. Aceasta venise în România special pentru a participa la Românii au Talent.

Ce se întâmplă cu edițiile live de la Românii au Talent

În acest moment sezonul 10 al show-ului de talent este în etapa preselecțiilor, ceea ce înseamnă că se difuzează episoadele înregistrate ale emisiunii. În luna mai ar tebui să aibă loc edițiile live, doar că, așa cum știm, restricțiile de natură socială implementate de autorități vor face ca, cel mai probabil, etapele live să nu se poată de sfășura. De altfel, reprezentanții ProTV au dezvăluit pentru Click ce măsuri se vor lua în acest caz.

„Ar mai fi câteva ediții înregistrate, după care, în mod normal, de la mijlocul lunii mai ar trebui să înceapă etapa live-urilor. Luăm în calcul amânarea lor, dacă este cazul. Așteptăm să vedem cum va evolua situația pandemiei și ce restricții vor mai impune autoritățile. Pentru noi, siguranța tuturor celor implicați este prioritară. Astfel, deocamdată nu s-a luat o decizie clară”, au declarat surse din ProTV pentru Click.

Cine a luat golden buzz la Românii au Talent, vineri, 17 aprilie. Reacția Andrei și a lui Smiley

Cine a luat golden buzz la Românii au Talent, vineri, 17 aprilie. Reacția Andrei și a lui Smiley

Parteneri
Vali Vijelie s-a despărțit de soție. Mesajul direct transmis de femeie
Redactia.ro
Un fost finanțator din SuperLigă a murit
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Oamenii sunt uluiți când află ce vârstă are acest bărbat. Cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire și cât îl costă pe an
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
SE DĂ LEGE în România. Este vestea pe care O AȘTEPTAU milioane de români
Capital.ro
Compania de curierat care deschide un nou hub regional. Peste 150 de noi locuri de muncă!
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALERTĂ NUCLEARĂ în EUROPA! Avertismentul RUSIEI la doi pași de ROMÂNIA
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro