Cine a îndrăznit să îl umilească pe Gigi Becali: „Zicea că este bărbat. Nu are cuvânt”

Cine a îndrăznit să îl umilească pe Gigi Becali: „Zicea că este bărbat. Nu are cuvânt”
Gigi Becali a uitat să-și onoreze pariul făcut înainte de finalul actualei ediții de campionat

Cine a îndrăznit să îl umilească pe Gigi Becali. Patronul FCSB era sigur, cu câteva etape înainte de finalul play-off-ului, că echipa sa va reuși să câștige titlul. Dar roș-albaștrii au pierdut, din nou, lupta cu CFR Cluj, care și l-a adjudecat a cincea oară consecutiv. Gigi Becali a pierdut și un pariu pus cu un actor, dar, acum, acesta spune că latifundiarul nu și-a onorat cuvântul, neplătind banii pierduți în „prinsoarea” făcută.

Cine a îndrăznit să îl umilească pe Gigi Becali

Cine a îndrăznit să îl umilească pe Gigi Becali. Patronul FCSB era optimist cu câteva etape înainte de finalul campionatului. Latifundiarul era convins că echipa sa va reuși să câștige titlul pentru prima oară în ultimii 7 ani. Dar, până la urmă, acesta a ajuns tot în „curtea” rivalilor de la CFR Cluj.

Gigi Becali a pus și un pariu cu actorul Ovidiu Ianu, în cadrul unei emisiuni de televiziune. Milionarul s-a angajat să plătească 10.000 de lei, de cinci ori mai mult decât Ianu, în cazul în care FCSB nu va câștiga campionatul. Suma ar fi urmat să fie donată de actor în scopuri caritabile. FCSB a pierdut campionatul, dar Becali încă nu și-a onorat prinsoarea, lucru ce a stârnit reacția acidă a lui Ovidiu Ianu.

„Zicea că este bărbat. Nu are cuvânt”

Gigi Becali a pierdut pariul făcut cu actorul Ovidiu Ianu. Dar omul de afaceri n-a plătit niciun ban către omul în fața căruia a promis că va achita suma de 10.000 de lei, dacă FCSB va pierde campionatul. Ianu l-a atacat dur pe latifundiar, spunând că „nu este bărbat” și că „nu are cuvânt”.

„Eu nu pot să uit ultima etapă, chit că era să pierd un pariu pe care l-am câștigat, dar care nu a fost onorat pentru că Gigi Becali nu are cuvânt și nu își asumă, zicea că e bărbat. Tot noi ne amintim că, atunci când i s-au luat trei goluri din poartă Stelei, cu Astra (n.r – Astra – FCSB 2-0, în august 2015), cu Colțescu, nu-l uit toată viața, n-a zis atunci că trebuia să fie campion, că a dat trei goluri valabile. Ce se omologhează, se omologhează, domnule Becali. Cuvântul trebuie să fie cuvânt, domnule Becali, eu pregătisem 2.000 de lei și voiam să-i pierd cu bucurie și să ia FCSB campionatul.

I-am explicat de ce nu va lua titlu. Greșeșete în a manageria echipa pentru că îi tâmpește din vorbe pe oameni, e clar. Vedeți, domnule Becali? S-a omologat ceea ce mie nu mi-a convenit, asta nu înțelegeți dumneavoastră. Eu voiam să pierd pariul și să vă dau 2.000 de lei, dar, din păcate pentru dumneavoastră, eu am avut dreptate și dumneavoastră nu aveți cuvânt, o să vă zic toată viața asta”, i-a transmis actorul patronului de la FCSB în direct la Pro Arena.

Gigi Becali a considerat, la finalul play-off-ului, că echipa sa este „campioana morală”. El a acuzat ofsaidurile din care au fost marcate ori anulate câteva goluri importante pe finalul campionatului.