Anca Serea, atacată public după ce a făcut reclamă la Mcdonald’s. Ce i-au reproșat fanii

Anca Serea s-a trezit asaltată cu mesaje și comentarii acide din partea fanilor săi, după ce a făcut reclamă la Mcdonald’s. Vedeta a dezvăluit de curând cu ce situație ireală se confruntă, dar și că foarte multe persoane i-au adresat reproșuri. Nu numai atât, fiindcă bruneta s-a arătat de-a dreptul șocată de modul în care au reacționat românii, din acest motiv.

Anca Serea, atacată public după ce a făcut reclamă la Mcdonald’s

Anca Serea, atacată public după ce a făcut reclamă la Mcdonald's. Ce i-au reproșat fanii
Anca Serea a postat o fotografie pe Instagram (în dreapta) în care face reclamă la Mcdonald’s

În mod cert Anca Serea nu se află la primul parteneriat de acest fel, de a face reclamă pentru diverse produse. De această dată, însă, a iscat tot soiul de reacții din partea românilor care îi urmăresc activitatea din mediul virtual. De asemenea, soția lui Adrian Sînă s-a arătat de-a dreptul surprinsă de faptul că a fost atacată public pentru că a făcut reclamă pentru celebra franciză americană.

Anca Serea a postat pe conturile sale de pe rețelele sociale o poză în care apare alături de diverse jucării, oferite de Mcdonald’s, de obicei, la achiziționarea meniului special pentru copii. Pentru că este una dintre cele mai celebre mămici din România, Anca Serea a vrut să le transmită fanilor și un mesaj, dar nu a durat prea mult până să fie atacată. „Prea multă publicitate, când mai ai timp și pentru cei 6 copii?”, e doar unul dintre reproșurile adresate de fani.

„Așa mi-am început eu această dimineață, bucurându-mă ca un copil când am auzit că McDonald’s România a selectat cele mai populare jucării Happy Meal din toate timpurile și le-a adus înapoi, într-o super colecție pe care o veți putea găsi începând de astăzi! Și eu abia aștept să le prezint picilor mei, cu siguranță va fi «bataie pe ele», dar eu le bănuiesc deja preferatele. Voi însă grăbiți-vă, figurinele sunt disponibile doar câteva zile!”, a scris Anca Serea, în dreptul pozei de pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI