Cine a fost primul bărbat din viaţa Andreei Esca. Prezentatoarea, dezvăluiri neaşteptate: „Merită?”

Cine a fost primul bărbat din viaţa Andreei Esca. Prezentatoarea, dezvăluiri neaşteptate: „Merită?”
Cine a fost primul bărbat din viaţa Andreei Esca

Soție fericită, mamă mândră și o femeie cu o carieră impresionantă. Andreea Esca este un model pentru orice tânără din România, un exemplu de „așa da” din toate punctele de vedere. Vedeta s-a dezvăluit într-un mod cu care publicul de la noi din țară nu este obișnuit, vorbind deschis despre o etapă importantă, dar cât se poate de personală, din viața oricărei femei.

Andreea Esca, dezvăluiri despre primul bărbat din viața ei

De mai bine de două decenii, Andreea Esca trăiește o superbă poveste de dragoste alături de Alexandre Eram, bărbatul alături de care și-a întemeiat o familie, însă nu a fost prima sa iubire.

În 2014, prezentatoarea știrilor PRO TV își lansa cea de-a doua carte, volumul „Ce-am făcut când am tăcut”, în paginile căreia vorbește sincer și deschis despre un capitol important din viața oricărei tinere: primele relații, prima iubire.

„Este un volum cu multe amintiri dragi. Toate lucrurile despre care vorbesc în carte mi s-au întâmplat și m-au marcat într- un fel sau altul, așa că am simțit nevoia să le împărtășesc cu toată lumea”, a ţinut să precizeze vedeta care făcut istorie ca prezentatoare a știrilor PRO TV.

Andreea Esca a făcut mărturisiri neașteptate despre primul bărbat din viața ei, cel care „nu se uită niciodată”.

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. (…)

Sunt destule femei care trăiesc până la sfârşit alături de cel care a fost primul bărbat din viaţa lor şi care nici nu s-au gândit vreodată să cunoască altul. Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. (…)”, a scris vedeta.

„Eu credeam că dragostea este mai presus de aşa ceva şi l-am părăsit”

Nu s-a grăbit să facă marele pas, gândindu-se mereu dacă omul de lângă ea și sentimentele ce îi legau erau suficient de puternice, având chiar puterea să pună punct unei idile tocmai din acest motiv.

„Eu, de exemplu, aveam obsesia asta cu „Merită”? Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescenţă de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieşeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el. Mă iubeşte prea mult şi nu mai rezistă să fim despărţiţi de acest impediment.. Ei bine, cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. Eu credeam că dragostea este mai presus de aşa ceva şi l-am părăsit.”

Astfel, primul bărbat din viața Andreei Esca a fost iubitul ei din liceu, un băiat despre care spune că a iubit-o ani la rând, înainte de a deveni „iubiți în sens fizic”.

„Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înante să fim iubiţi în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia. Deşi cel care n-a mai ajuns să fie „primul” mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten.

De ce vă spuneam însă la începutul poveştii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea? Pentru că după ce treci de faza „primului” şi începi să compari şi să alegi, îţi dai seama că poţi cunoaşte oameni intersanţi, care să te iubească la fel de mult sau chiar mai mult decât „primul”, cu care te poţi înţelege mai bine, aşa încât „primul” va rămâne mai ales amintirea plăcută a unei vârste minunate”, scrie Andreea Esca în cartea ei.

Urmăriți Playtech.ro și pe