Când va fi difuzat „Singur acasă” pe Pro TV 2022. Surpriză mare pentru telespectatori

Când va fi difuzat „Singur acasă” pe Pro TV 2022. Surpriză mare pentru telespectatori
Singur Acasa va putea fi vazut la PRO TV de Craciun 2023

Pentru mulți dintre români, pe lângă împodobirea bradului, masa tradițională, reuniunea cu familia, Crăciunul mai înseamnă și revederea filmului „Singur Acasă”. Televiziunile, ca în fiecare an, le fac pe plac românilor și chiar fac audiențe uriașe cu celebrul film. Așadar, când va fi difuzat „Singur acasă” pe Pro TV, în acest an, vedeți un pic mai jos.

Singur Acasă, difuzat de PRO TV. În ce zile poți vedea filmul tradițional de Crăciun

Pro TV le face pe plac românilor care așteaptă de un an revederea filmului Singur Acasă. A anunţat deja difuzarea tradiţionalului film de Crăciun.

De data aceasta, celebra peliculă nu va mai fi difuzată așa cum erau obișnuiți românii, în prima parte a lunii decembrie, ci va putea fi văzută la jumătatea lunii cadourilor.

Când va fi difuzat Singur Acasă

Astfel, televiziunea din Pache Protopopescu a programat prima parte din seria Singur Acasă pe data de 17 decembrie, începând cu ora 20.00.

De asemenea, partea a doua va fi difuzată pe 24 decembrie, în ajunul Crăciunului 2023, începând tot cu orele 20.00

Singur Acasă, magnet pentru români

Difuzarea seriei Singur acasă, cu Macaulay Culkin în rol principal, este un adevărat magnet de audienţă, fiind o tradiţie a PRO TV veche de ani de zile.

Excepție a făcut anul pandemic 2021, când drepturile pentru film au fost cumpărate de rivalii de la Antena 1. După asta, PRO TV a achiziționat drepturile pentru difuzarea celebrei serii pentru anii 2022, 2023 şi 2024.

În contextul în care a fost difuzat de zeci de ori, Singur Acasă a făcut de fiecare dată audienţe care au plasat televiziunea din Pache Protopopescu pe primul loc în audienţe.

Audiențele PRO TV cu Singur Acasă

-În 2020, când filmul a fost difuzat pe 7 decembrie, Singur Acasă a strâns o audienţă de 2,2 milioane de privitori.

-În 2018, când era transmis pe 8 decembrie, Singur Acasă ţinea aproape 2,1 milioane de români în faţa televizoarelor.

-În 2017, când a fost difuzat pe 9 decembrie, Home Alone era văzut de 2,2 milioane de români.

-În 2016, (pe 10 decembrie), filmul cu Macaulay Culkin în rol principal a fost urmărit de 2,5 milioane de persoane din întreaga ţară. La fel şi în urmă cu trei ani.

-În 2014 filmul a fost urmărit de 2,7 milioane de persoane, iar în 2013 cifrele au fost asemănătoare.

Audiențe Antena 1 cu Singur Acasă

Și Antena 1 a înregistrat audiențe mari cu filmele Singur Acasă, atunci când a cumpărat drepturile.

Pe data de 4 decembrie, prima parte a seriei a fost lider de audienţă, cu peste 2,3 milioane de telespectatori din întreaga Românie. La oraşe au fost un milion de persoane, iar pe publicul comercial 422.000 de persoane.

Pe 12 decembrie, Singur acasă 2 a fost urmărit de aproape două milioane de persoane, iar partea a 3-a a seriei a fost urmărită de 1,6 milioane de telespectatori, potrivit paginademedia.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe