Cine a fost eliminată de la Bravo, ai Stil. S-a lăsat cu lacrimi amare, la Kanal D

Cine a fost eliminată de la Bravo, ai Stil. S-a lăsat cu lacrimi amare, la Kanal D
Bianca Rus, desființată de Maurice Munteanu sursa foto: wowbiz.ro

Când te chinui din greu să demonstrezi că ai stil, atunci probabil că nu-l ai. Când ai nevoie de o validare din exterior, care să te mângâie pe căpșor și să-ți spună Bravo, ai Stil, atunci probabil că n-ai. Stil.

„Nu-mi plac cerceii, sunt urâți, sunt demodați, rochie e o copie prost executată, nu-mi place părul”

Seară damatică pentru o concurentă la Bravo, ai Stil. Bianca Giurcanu a ajuns în fața juraților cu un moment artistisc și o ținută, prea puțin apreciate de aceștia. Florile artificiale propuse pentru decorul artistic nu i-au emoționat pe membrii juriului. Și nici prestația de animal de pradă sau gestul, ușor de captatio benevolentiae de a oferi flori juriului nu a ajuns la inima lui.

„Spuneai că ai tăi colegi au lucrat toată noaptea la flori. Eu nu cred! (…) Am senzația, dragă Bianca, că voi ați citi despre Chomsky (lingvist, teoretician, filosof) și despre primele zece tehnici de manipulare. , versurile piesei tale, privirea de căprioară în fața telespectatorilor, care trebuie să spună, „ia uite ce fată, ce mesaj transmite și ce căpcăuni la masa juriului”. (…) Noi suntem aici ca să fim obiectivi și eu am să fiu: nu-mi plac cerceii, n-au nicio legătură cu rochia, sunt urâți, sunt demodați. Rochia este o copie prost executată, scenografia nu-mi place, nu-mi place cum ți-ai prins părul!”, a comentat Maurice Munteanu.

Floricele artificiale pe câmpii, hai să le-adunăm, copii! sursa foto: wowbiz.ro
Floricele artificiale pe câmpii, hai să le-adunăm, copii! sursa foto: wowbiz.ro

Vine, vine primăvara, cu alaiul ei de flori artificiale

Tema serii a fost „Hello, Spring!”. De aici, probabil, senzația obositoare de prea mult de pe scenă și, probabil, tot de aici și preocuparea constantă de a colora totul.

Dar Bianca Rus nu e singura care a suferit grave deteriorări de self-esteem. Nici alte concurente n-au scăpat de comentariile nemiloase ale membrilor juriului.